Cumartesi, Ocak 31, 2009

Denizlispor 0- Galatasarayımız 2


Bekledigim gibi bir maç oldu,futbol olarak degil mücadele ön plandaydı.Denizlispor
Hücum gücü olarak iyiler,savunmada problem yaşıyorlar.Defansa aldıkları yeni oyuncular uyum sorununu aşarlarsa takım olma yönde bir adım atmış olurlar.

Bizim takımda ise ön plana çıkan Mehmet Topal ile Barışı begendim.Özellikle barış biraz daha topa basıp etrafına bakarak oynasa daha iyi olacak.Sağ bek sorununu bir türlü çözemedik,Sabri özverili oynuyor ama bir zamandan sonra onunda elinden birşey gelmiyor.Skibba defansın sağında Serkan Kurtuluşu neden denemiyor acaba?Bence hazırlık maçlarında o kadar kötü performans göstermemişti.

Maç öncesi olaylar olmuş ,yaşananları tam olarak bilmiyorum.Ama Söylenenleree göre bizim taraftar otobüsleri,denizlispor taraftarının bulundugu yerden geçerken otobüslere taşlama olmuş ve camları kırılmış ,daha sonra polisin otobüse birer gazı sıkması ile olaylar dahada büyümüş.
Yaralanan taraftarlarımıza geçmiş olsun.

Cuma, Ocak 30, 2009

Taşlama Kültürü ve Antalya ...


Maç çıkışlarında taraftar otobüslerini taşlamak kadar adice birşey yok.Nedir bu taş atma olayı ,taş attıgın zaman eline ne geçiyor kendi kendini mi tatmin ediyorsun?
Peki genellikle taşlama olduktan sonra,deplasman seyircisi otobüsten iner ama etrafta bir tane taşlayan kişi görememesi ne kadar ilginç degil mi ?Madem taşı atıyorsunda arkadasında dur be adam.

Geçen gün oynanan Antalyaspor-Beşiktaş maçı sonrası beşiktaş otobüsleri taşlanıyor ve cam kırık bir şekilde yoluna devam ederek İstanbula geliyor.Yukarıda ki resimde görüldügü gibi.Otobüs camları kırık bir şekilde,buz gibi havada.Aslında bu olay sadece bir örnek,bu otobüs taşlayanlar tribüncü filan degil.

Artık bu olayların önüne geçilmesi lazım özellikle Antalya'da.Diger tribünlerdede oluyor ama bu işi bana göre en iyi Antalya taraftarı yapmakta.Aklıma ilk gelenler;
1- 2 sene önce Maç çıkısı otobüsümüzün taşlanması sonucu bir taraftarımızın gözünü kör olacak noktaya kadar geldigini biliyoruz.
2-Bursa'da masum bir ailenin arabası taşlanıp,içinde küçücük kızın gözünü kaybetmesi.

Emniyet biraz bu olayların üstüne gitse taşlama olayının engellenecegini düşünüyorum,düşünmek istiyorum ...

Çarşamba, Ocak 28, 2009

Bekler Bizi Kupalar ...


Maça iyi başladık ama sonunu iyi getiremedik maalesef.Sivas takımı için kamuoyunda 5.takım deniliyor ,bütün maç boyunca kendi sahasına kapanarak mı büyük takım olunuyor ?Bülent Uygun'un maçtan sonraki röportajında Biz Galatasarayı çiçeklerle agırlamıştık,burada ise bize küfürler ediliyor demesi baya ilginçti.Lig maçında edilen küfürleri kendisi duymadı herhalde.

Bugün Mehmet topal ile meira iyi bir performans gösterdi.Yedek kulubesinde oyuna müdahele edicek,skoru degiştirebilecek bir oyunca yoktu.Hücum anlamında Yaser vardı,Skibbede zaten oyuna dahil etti.Sakatlarımız bir an önce iyileşseler iyi olacak.
Haftaya Sivas'ta turu geçecegiz inşallah.
Bekler Bizi Kupalar
Nice Şampiyonluklar
Haydi Bastır
Şanlı Galatasaray

Salı, Ocak 27, 2009

TV'de FUTBOL (27-29 Ocak)


27 Ocak Salı
17.30 Denizlispor - Ankaraspor LİG TV
20.30 Galatasaray - Sivasspor LİG TV
21.45 West Bromwich - M.United SPORMAX
23.45 Portsmouth - Aston Villa SPORMAX

28 Ocak Çarşamba
12.15 Tottenham - Stoke City SPORMAX
17:30 Antalyaspor - Beşiktaş LİG TV
20:00 B. Dortmund - W. Bremen Kanal A
20.30 Fenerbahçe - Bursaspor LİG TV
21:30 Milan - Genoa NTV Spor
21.45 Chelsea - Middlesbrough SPORMAX
23.45 Wigan Athletic - Liverpool SPORMAX

29 Ocak Perşembe
01.30 Everton - Arsenal SPORMAX
12.15 M.City - Newcastle United SPORMAX

Pazar, Ocak 25, 2009

Ne Kaldı Bak Ellerimde ...




Yine kendi dünyama daldım. Belki de en huzurlu olduğum anları yaşıyorum böyleyken. Kendi dünyamdayken çok yalnızım. Belkide kimsenin isteyip de yaşayamayacağı bir his. Yada kimsenin asla istemeyeceği bir yalnızlık bu. Ama onlarlayken daha yalnız hissediyorum kendimi. Karşımda ucsuz bucaksız deniz duruyor. Bakıyorum da gece ona da siyahını giydirmiş. Tüm acıları sevinçleri içine gömmüş.

Ama benim baktıkça içimi açan bi siyahlık bu. Kimsenin göremeyeceği birkaç tekne var denizi aydınlık tutan. Parlayan yıldızlar uyum içinde eşlik ediyor teknelere. Yakamoz eksik bu gece.,Zamanının gelmesini bekliyor. Sonra usulca oda belircek gökyüzünde. Döngü bu olmalı herşey uyumlu. Ama ben bişilere ayak uydurmaktansa birşeylerin bana ayak uydurmasını istiyorum.

Ama böle olmaya zorladı insanlar beni. Artık vazgeçiyorum senden de onlardan da. Ama düşünüyorum da tekne denizinden vazgeçebilir mi? Yada yıldızlar gökyüzünden?
Nasıl bu kadar değerli oldun bende? İçmeden sarhoş eden dünyadaki tek şeysin. Ama şunu biliyorum. Sanırım artık sarhoş olmamam lazım. Çünkü az bir zaman mutlu olcam diye ayık zamanlarımı mutsuz geçirmeye değer mi?

Ne kaldı bak ellerimde
Biliyorum gülüyorsun
Her adımım daha derine
Ölüyorum...

Cumartesi, Ocak 24, 2009

Taraftarınla Birlikte SAVAŞ !


Maça iyi ve kontrollü başladık diyebiliriz.Sivas'ın attıgı gol bana ofsayt gibi geldi .Ümit Karan'ın atılma olayı ise tam bir komedi.Böyle bir kırmızı kart acaba nerede var?

Maç boyunca küfür eden sivaslılarada helal olsun.Aynı tezeruhatları mecidiyeköy'de duymak istiyoruz.Bakalım kupa maçından sonra Bülent uygun geçen sene oldugu gibi tekrar tv kameralarına çıkıp şahsıma dakikalarca küfür edildi aglamasını aynen yine tekrarlar.

Kupa maçında fark atarız.

Terketmedi Sevdan Bizi !

Tribün Dergi'de yazan Timofte(Teoman Taş)aramızdan ayrılalı 1 yıl oldu.Yüregi Samsunspor sevdası için atan abimizdi.Unutmadık seni ,unutmayacagızda.

Nur içinde yat abi...
Terketmedi Sevdan Bizi !

Cuma, Ocak 23, 2009

Yükseliyor sesimiz ...












KAPALI TRİBÜN












Resim Ekle

3/3


3 gündür bloga yazı yazamıyor ve kendimde bir eksiklik hissediyordum.Beni takip eden arkadaşlarım dört gözle yaz okuluna kalıp kalmıyacagımı soruyor,ama onlara şunu söylüyorum kusura bakmasınlar not ortalamamı buraya koydugum zaman tebrik edecekler :))

Salı günü başlayan maraton,haftasonunun gelmesi ile son buldu diyebilirim.Okul hayatım boyunca ilk defa bu kadar ders çalıştıgımı düşünüyorum.Finallerden sonra bir dahaki final dönemine artık kitap yüzüne bakmam sanırım.

Şuana kadar 3 tane sınavımız oldu ve hepsi çok iyi geçti diyebilirim.Bugun Matematik sınavı var tek korkum bu dersti ama sagolsun arkadaşlar yardımcı oldular ve iyi bir not gelecek kısmetse.Şimdi rehavete kapılmadan kalan 6 dersi geçmem gerekiyor.

Parçala Dodo !

Salı, Ocak 20, 2009

Finaller


Maçlar,tatiller,yolculuklar ,yılbaşı derken hiç olmasın dedigim finaller geldi kapıya dayandı.Vize dönemi yaptıgım çalışmalara ve sonuçlara göre kıyaslarsam hiç hazırlanmadım diyebilirim .

Bazı üniversitelerde final haftası bitti,bizde ise yeni başlıyor.2 haftaya dagıtılan sınavların ,2 tanesi aynı güne denk gelmesi kara kara düşündürmekte.

Gazamız mübarek olsun.

ultrAslan 8 Yaşında !


8 yıl önce bugün Galatasaray için, Galatasaraylılar için,Galatasaray tribünleri için yola çıktık.
İlklerin kulübü Galatasarayımıza layık olmaya çalıştık, Türk tribünlerinde ilklere imza attık, adımızı dünyaya duyurduk.

İstanbul’dan başladık tüm ülkeye yayıldık, yetmedi Avrupa’ya, oradan tüm dünyaya...Bazen 10 kişi, bazen 80 bin kişi, Sarı Kırmızı’nın peşinde her yerdeydik!Hiç susmadık! Bazen gök gürültüsü gibi olduk! Sahadakiler inanamadı 25 bin kişi olduğumuza...Hiç bıkmadık! Desteklemekten yorulmadık, kimi zaman Florya’da, kimi zaman Sami Yen’de, kimi zaman deplasmanda!Herkesi şaşkına çevirdik, imrendirdik!


Şimdi 8 yaşındayız !Tıpkı ilk günkü gibi yine beraberiz, yine Galatasaray’ın peşindeyiz,Galatasaray nerede biz oradayız.
8. yılımızda daha güçlü bir Galatasaray için, daha güçlü bir ultrAslan için omuz omuzayız !

Yaşasın Galatasaray
Yaşasın Bağımsız ultrAslan

Pazartesi, Ocak 19, 2009

Türkiye Kupası Eşleşmeleri



Türkiye kupasında Çeyrek final eşleşmeleri belli oldu.

Fenerbahçe - Bursaspor
Galatasaray - Sivasspor
Antalyaspor - Beşiktaş
Denizlispor - Ankaraspor

İlk Maçlar 28 Ocak,rövanş maçı ise 4 Şubat'ta oynanacak.

Sivasspor ile 10 gün içerisinde 3 kez karşılacagız.Umarım maçlarda herhangi bir sakatlık vermeyiz.


Saldır Galatasarayım !

Gel desen gelemem ki ...

Bırakıp gitmeyi kolay sanırdım hep, hayatımda seninle birlikte tattığım enlerimi, mutluluklarımı ve acılarımı unutup yol almaya çalıştım. Ama her seferinde başaramayacağımı anladım. Beklerdim geleceğini, gelmeyeceğini bile bile. Öylece durup beklemek; zaman akıp giderken beraberinde umutlarım, umutsuzluklarım, öfkem, sancılarım, aşkım ve kavgalarımla sessizce durup beklemek kolay mıydı?

Gitmeye gücüm yoktu evet ama ya kalmak... Korkuyordum belki de; kaldırabileceğimden fazla acılar çekmekten, geçen yılların kalbimde derin yara izleri bırakmasından....

Kalmakta çare değil farkındaydım, susuyordun çünkü. Suskunluğun boğuyordu beni. Senin için varolmaya çalışırken, zaman geçtikçe biraz daha yok oluyordum.

"Gittiğin günden beri her gün ikiz sanki. Rakamlar düşüyor takvimlerden, üzerime üzerime. Bıraktığın yerde gel de bul beni. Bana bir gel desen, o yolları hiç geçilmemiş sayarım... Hafızamı kurban eder, aslalardan cayarım. Bir gel desen; sana orucumu bozar, sensizliğe doyarım.

Bana bir gel desen.
Gelemem ki ''

Ben hep cevapların peşinden gittim biliyor musun? Sen hayatımdaki tüm soruların yanıtıydın.Ya da bana öyle geliyordu. Cevabı her ıskaladığımda yanlış sorunun peşine takıldığımı düşünür, kızardım. Nedenler o kadar azken ve hiç bir sebep bulamazken seni bu kadar sevmeye; şuçlamaya da hakkım yoktu biliyorum, bu yüzden en çok kendime kızardım.

Oysa tüm sorularımın cevabı belliydi... Kızmak, öfkelenmek, isyan etmek anlamsızdı.
Bana sevdiğini söylerken arkana bir saniye bile bakmadan gidişin hala aklımda. O kararlığın, o döndürülemezliğin. Hani söylerdin ya ?Bir insan gitmeyi kafasına koydu mu onu kimse durduramaz?. Bende seni durduramadım. Hayatımda ne varsa alıp gittin. Kaldırabileceğimden çok daha fazla acıyı bana bırakıp gittin.

- isyan etme gökyüzü, benim kadar ağlayamazsın.

Pazar, Ocak 18, 2009

Biz Sana Tapıyoruz !


Yine bir Pazar sabahı ve yine Armanın peşindeyiz.
Dün tüm branşlarda olan maçlardan sonra bu bünye yorgun düştü;ama kendi adıma söz vermiştim,Engelsiz Aslanlarımızın maçlarını kaçırmamaya,
Yine salondaki yerimizi aldık.

Maça her zaman oldugu gibi iyi başladık ve öylede devam etti.
Galatasaray 86 - İzmir Büyükşehir Beld. 44
Takımımızı yanlız bırakmayan taraftarımıza teşekkürler.
Haydi Durma Allah Aşkına
Hiç Susmaz Bu büyük Taraftar
Biz Sana tapıyoruz
GALATASARAY


Cuma, Ocak 16, 2009

P e ş i n d e y i z !

Bayan Basket
Galatasaray 64- Samsun 61
Galatasaray Bayan Basketbol Bölüm Direktörü Mihriban Oğuz, bugün Samsun Basketbol maçında takımımıza 40 dakika boyunca büyük destek veren taraftarımıza teşekkür etti. TBBL'nin ikinci yarısına galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söyleyen Mihriban Oğuz, taraftarımıza şu mesajı verdi:
"Birçok açıdan bizim için anlamı büyük bir galibiyet. Bugün salona bizi desteklemek için gelip maçın sonuna kadar bu desteğini sürdüren tüm taraftarımıza çok teşekkür ederiz."




Erkek basket
Galatasaray 76 - Türk Telekom 92
Ziziç'in takımdan ayrılması ve milo'nun bugun sahada olmaması pota altında etkisiz olmamıza yol açtı .Kötü bir oyun sergiledik ve kaybettik.
Ama şampiyon olacagımıza inancım tam.
Futbol
Galatasaray 4 - Malatya 2

Malatya engelini aşarak,Türkiye Kupasında çeyrek finale yükseldik.
Tribünler güzeldi.Takıma iyi destek verildi.Genel olarak kimsenin maça konstre oldugunu görmedim,makara baya mevcuttu ama güzelde oldu yani :)
Çevik çevik kuvvet
Biber biber gazı
Jopla jopla bizi
Tusu tusubasa



Ezeli Rekabette 100.yıl


Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ilk maç ,bundan 100 yıl önce oynandı.

Bu rekabet hem sahada hemde tribünde devam etmektedir.Fenerbahçe'yi pek sevmem zaten sevmek zorunda degiliz,çünkü ezeli rakibimiz.Ama Fenerbahçe formasına saygı duyarım her zaman.Biz Nasıl kendi renklerimize tapıyorsak,karşı tarafta aynı şekilde.

Rekabetin 100.yılında güzel bir dostluk maçı olabilirdi.Jubile yapmış futbolcuların ve şuanki kadroda olan futbolcularla karışık şekilde.Güzelde olurdu aslında.
Galatasaray'sız Fenerbahçe,Fenerbahçe'siz Galatasaray olmaz .
Nice 100 yıllara ...

Perşembe, Ocak 15, 2009

Cimbombomum Sensiz ...

Günler öncesinden planlar yapıldı maç için.Dersten 4 gibi cıksak maça kesin yetişiriz muhabbetleri,gel sen maça boşver finali , İspanya'dan bir otobüs rakip geliyor napıcaksın derste gazlamalarıyla geldik maça :) Tabi onlar soylemeden ben zaten maça gelecektim.Amatör branşlarda artık yanlız bırakmıyacagız.
Maça Teruel ekibi hızlı başladı ve ilk periyotta iyi savunma yaptılar,sonucunda zaten ilk periyotu kazandılar.Takımımız geriye düştükten sonra taraftarımızın destegini alarak oyunu dengeledi.Ve iyi bir oyun ile rakibimizi 3-1 maglup etmeyi başardık.

Bugun salon tıklım tıklım olmasada yine Arma'nın Peşinde olan kitle yine aynı yerindeydi.Ayrıca İspanya'dan yaklaşık 10-15 kişilik Teruel taraftarıda salonda yerini almıştı.Helal olsun öyle taraftara.

Cimbombomum Sensiz
Yaşamak Çok zor inan
Bir Tek seni sevdim
Gerisi Harbiden Yalan

Çarşamba, Ocak 14, 2009

ultras

Salernitana
Aek

Lsk Lomza


Reggina

Napoli

Messina

Ajax

Ayakta Kal


Fakir bir liseli öğrenciyi canlandıran Mehmet Aslan ile zengin kolej öğrencisini canlandıran Sinem Kobal’ın aşkı, çatışmayı körükleyen nedenlerin başında geliyor. Tarafların karşılıklı güç gösterisi, devlet okuluna atanan bir matematik hocasının öğrencilere aşıladığı umut sayesinde yürekli olanın kazanacağı bir oyuna dönüşüyor...
Aslında filmin konusuna baktıgımız zaman ülkemizdeki sosyal-ekonominin çarpıklıgını yansıtıyor.Bir kesim çok zengin ,diger bir kesim çok fakir.Bunun bir ortası olmadıgını biliyoruz.Filmin konusunda gerçek hayatla ile baglantılı,ayrıca filmde Sinem Kobal gibi genç yetenek var.Sinem Kobal varsı gerisi hikaye zaten :)

Film 16 Ocak'ta vizyona giriyor.
Bilginize

Salı, Ocak 13, 2009

Sıradaki Gelsin !

Eurochallenge F Grubu son maçında Khimik Yuzhny'yi 94-51 maglup ederek tur atladık.Son 16'ya kalan takımımız, bir üst turda J Grubu'nda mücadele edecek.
Maçta gözüme çarpan savunma direncimizin baya yükselmesiydi.Sezon başından itibaren savunmada sorunlar yaşıyorduk,Koray hoca geldikten sonra savunmamız bir ilerleme kaydetti.Takımın hırsı ve mücadelesi çok iyi.

Hucüm yönünde Cemal ve Gurovic'i begendim diyebilirim.
Gurovic sezon basından beri yeterli performansı gösterememişti sakatlık ve form düşüklügü nedeniyle,Bu maçta bunun son oldugunu ve ilerleyen maçlarda giderek performansının yükselcegini gösterdi.

Salonda takımımızı yanlız bırakmayan taraftarımıza teşekkürler.

Pazartesi, Ocak 12, 2009

İspanya Maçı Samiyen'de

Milli Takımımızın 28 Mart’ta İspanya ile deplasmanda karşı karşıya geleceği maç, Madrid’deki Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak. Bu maçın başlama saati daha sonra açıklanacak.
1 Nisan’daki rövanş mücadelesi ise İstanbul’daki Ali Sami Yen Stadı ev sahipliği yapacak. İstanbul’daki maç saat 21.00’de başlayacak..

Açıkcası Samiyen'de oynanmasını beklemiyordum.Çünkü İstanbul dışında oynanacagını düşünüyordum, aklımda iki stad vardı bunlar Kocaeli ve Bursaydı.
Kendi adıma şaşırdım,ama bir bakımıda sevindim.

Ali Sami Yen'de rakibi baskı altına alabiliriz,taraftarımızla itici bir güç oluruz.Renk ayırt etmeksizin,Herkezin Milli takıma destek vermesi gerekir ve verecektirde.

....

Güzel günler görecegiz,Güneşli günler ...

Pazar, Ocak 11, 2009

Arman İçin

Sabah saat 8.30 ile evden çıkarak başladık güne.Dodo ile dün konuştuk saat 9.00 gibi Mecidiyeköy'de buluşup salona geçicektik.Ama geldigimde kimsecikler yoktu.Telefona baktım beyefendi mesaj atmış ,kanka salona geç ben oraya gelecegim :) İçimden saydırarak gidiyorum.
Neyse Karşı tarafı pek bilmedigim için,otobüs duragında bir renktaşa rast geldik ve onunla birlikte salona geçtik.

Ayrıca Kartal'da İstanbulun bir ucu,Ama Engelsiz Aslanlar için değer.
Güzel bir maç oldu diyebilirim,ilk yarı devreyi maglup kapasak bile maçı kazanmasını bildik.İki takım oyuncularını tebrik ediyoruz.
Maçın saati erken olmasına ragmen oraya gelip destegini esirgemeyen taraftarımızıda teşekkürler.Artık kendi adıma Engelli Aslanlarımızın maçlarına kaçırmamaya çalışacagım.

Tebrikler Aslanlar
Galatasaray 69 - Saran Anadolu 57

Cumartesi, Ocak 10, 2009

2 Maç Arasındaki Farkı Bulun ?

Geçtigimiz salı günü Ankarada yaşanan olayları hepimiz biliyoruz.Türk Telekom , İsrail'in Hasharon takımı ile basketbol maçı yapacaktı.Tribünlere göz attgımızda ise ;Ankara Atatürk spor salonunda siyasi partilerin ve belli sivil örgütlerin sempatizanı vardı tribüncü ise nerdeyse yoktu.Başta Ankaragüçlüler olmak üzere.İsrail'li oyuncuların yapılan prostesto sebebiyle,soyunma odalarına gitmiş hakemler salonun boşaltılmasını karar vermişti.Buraya kadar herşey güzel.Peki sevgili Ankara emniyeti ne yapmıştı ?Hiç birşey.

Oradaki insanlara fiili bir müdahele yapılmasını kimse istemez,ama orada taraftarlar olsaydı.Eminim hepsine fiili bir müdahelede bulunurdu.

Ve bugune geliyoruz.Güzide Şehirimiz İzmir'de Aliaga Petkim ile Galatasarayımız mücadele etti.Ve orada yaşananlar aslında bir suçtur.Ve mekanizmaların nasıl çalıştıgının bir göstergesidir.İki takım taraftarları arasında çıkan bir gerginlikle ,emniyet direk Galatasaray tribününe müdahelede bulundu.

AyrıcaKapalı spor salonunda biber gazı sıkmak nasıl bir mantıktır?Polislere bununla ilgili bir egitim veriliyormu?Açık alanda sıkıldıgında dahi büyük etki yaratan bu gaz,kapalı spor salonunda sıkılıyor.

Tüm tribünlerin ortak sorunu buna bir çözüm bulunması gerekiyor.

Cuma, Ocak 09, 2009

Aşk Yeniden

Aşk yeniden..
Hem tanıdık hem yepyeni..
Aşk yeniden..
Kendini yarattı kendinden..

TV'de FUTBOL (9-12 Ocak)

9 OCAK CUMA
19:25 TRABZONSPOR - HEERENVEEN / TRT 1
22.00 READING-WATFORD / FUTBOL SMART

10 OCAK CUMARTESİ
13.30 ANKARASPOR-KAYSERİSPOR / LİG TV
14:45 ASTON VILLA - WEST BROMWİCH / SPORMAX
17:00 ARSENAL-BOLTON / SPORMAX
18.25 BURSASPOR-WERDER BREMEN / TRT 1
19.00 GAZİANTEPSPOR - BEŞİKTAŞ / LİG TV
19.00 GENOA-TORİNO / NTV SPOR
19.20 BURNLEY-SWANSEA / FUTBOLSMART
19:30 STOKE CITY-LIVERPOOL / SPORMAX
21.00 DEPORTİVO L.C-SEVİLLA / NTV SPOR
21.30 İNTER-CAGLİARİ / NTV
22.00 AUXERRE – MARSİLYA / KANAL A
22:45 SPORTING LISBON-MARITIMO / SPORMAX
23.00 VALENCİA-VİLLAREAL / NTV SPOR

11 OCAK PAZAR
13.30 TOKATSPOR-FENERBAHÇE / LİG TV
15:30 WIGAN - TOTTENHAM / SPORMAX
16.00 JUVENTUS-SİENA / NTV SPOR
18:00 MALLORCA-REAL MADRID / NTV
18:30 MANCHESTER UNITED- CHELSEA / SPORMAX
19.25 GALATASARAY-BAYER LEVERKUSEN / TRT 1
21:30 ROMA-MILAN / NTV
22.00 OSASUNA-BARCELONA / NTV SPOR
22:45 PORTO - TROFENSE / SPORMAX

12 Ocak Pazartesi
13.30 SİVASSPOR-DENİZLİSPOR / LİG TV

Çarşamba, Ocak 07, 2009

Yürüyoruz Biz Bu Yolda

Altaylı futbolcuları tebrik etmek lazım,90 dakika boyunca direndiler.Turkcell Süper Lige yakışan bir ekip.

Biz ise maça tempolu ve baskılı başladık.Özelikle ilk yarı çok pozisyon kaçırdık,ama golün sesi yavaş yavaş geliyordu.Nitekim öyle oldu ve 2-1 kazanmasını bildik.

Bir çift sözde Ümit Karan'dan bahsetmek istiyorum.Sanırım üzerinde büyük bir baskı var diye düşünüyorum,çünkü eski futbolundan eser yok .Maç içerisinde o kadar özverili görmedim ,bundan önceki maçlardada aynıydı zaten.Kendisini biran önce düzeltmesi gerekiyor.Yoksa artık oynacagını düşünmüyorum.Ümit Karan'da kafasında Galatasarayı bitirmiş gibi geliyor.

İzmir'de takımımızı yanlız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkürler.

Salı, Ocak 06, 2009

Nevizade Geceleri-Rock versiyon




Degişik ve güzel bir çalışma olmuş.
Emegi geçenlere teşekkürler.

Zaten aşklar hep yalan dolan
Sonu hep acı hüsran
Bize her sevdadan geriye kalan
Sadece GALATASARAY

Pazartesi, Ocak 05, 2009

No Al Calcio Moderno



Futbolda Şiddet ve Düzensizliği Önleme Platformu, “Çözüme Doğru-2” toplantısında konuşan TSYD Başkan Vekili Gürses, İngiltere'nin tribün terörünü ve şiddeti, maç biletlerine yaptığı müthiş zamlarla çözdüğünü savundu. Milyonlarca avroya ya da dolara alınan yıldızların 2-3 TL'ye izlettirilmemesi gerektiğini anlatan Gürses, şöyle konuştu:

“10 milyon Avroya alınan oyuncuyu, karaborsada 3 TL'ye izlettirirseniz bunun neresine lig, neresine ekonomik boyut, neresine sosyal patlama diyebilirsiniz? Peki parası olmayan futbol maçı izlemeyecek mi? Onlar da belki yılda 3-4 defa stada girebilecektir ama televizyonlarla yapılacak sözleşmelerle, 'öte yanda kalan' futbol izleyicisine de ayrı bir kapı oluşturulmalıdır.”

Yukarıda ki acıklamaları okudugum zaman baya bir düşündüm acaba ;haklı yönleri varmı diye ?Ama bence pek haklı bir yönü yok .Sebep olarak; İngiltere ile türkiye'yi baz aldıgımızda İngiltere'de müthiş zamlar yapıldıgı dogru olup ,Türkiye'de yapıldıgı zaman stadların dolacagını sanmıyorum ?İngiltere'de yaşayan bir birey ile Türkiye'de yaşayan bir birey ekonomik olarak arasında dağlar kadar fark vardır.

Bu öneri sadece Endüstriyel futbolun kucagına düşmektir.Başka bir açıklaması olamaz.Bilet pahalanmasına ülkemizde örnek vericek olursak Fenerbahçe tribünlerini gösterebiliriz.Eskisi kadar stadlarında seyirci baskı olmuyor ve tüm taraftarlarda bilet fiyatlarından şikayetçi.

Türkiye'de çogunlugun asgari ücret ile çalışıp haftasonu maç izlemeye stadlara gelemiyecekse ,ayrıca televizyondan izlesinler canım ne olacak gibilerinden yorum yapmak çok kolay ve basit.
Bu tür talihsiz acıklamalar toplumda kutuplaşma yaratır.Çünkü oraya gelen insanlar yanında en fakiride vardır çok zengin olanıda.Tek birşey için geliyorlar futbol sevgisi.
No Al Calcio Moderno

Nice yıllara Tirbüşon


Dogum günün kutlu olsun tirbüşon
Nice sarı-kırmızı yıllara

Ortak Duruş


Filistin'de yaşanan olaylarla ilgili olarak Türk tribünleri ortak hareket etme kararı almıştır.Aşagıda linklerde bu harekete destek veren taraftar gruplarının web siteleridir.
Dayan Filistin !
GENÇ FENERBAHÇELİLER http://www.gencfb.org/
ANTALYASPORLULAR DERNEĞİ http://www.redsoldiers.org/
ÜNİVERSİTELİ TRABZONSPORLULAR http://www.1967uni-ts.org/
SAKARYA ÜNİ-TS http://www.sau-ts.com/
KASIMPAŞALILAR http://www.ksk1921.com/
ÜNİVERSİTELİ BEŞİKTAŞLILAR http://www.unibjk.com/
GENÇLİĞİMİNKATİLİSİN http://www.gencligiminkatilisin.com/
BOĞAZIN YARĞIÇLARI http://www.beykoz1908.com/
TAVŞANLI LİNYİTSPOR http://www.linyitspor.com/

Pazar, Ocak 04, 2009

Bazen


Hatırlıyor musun kim olduğunu
Hala hissedebiliyor musun
Ne zamandır farkında mısın yokluğunun
Arasan bulur musun kaybolduğun yerleri

Gündüzün geçtiğini farketmedin bile
Anılar sinemasından bir bilet almışsın bu gece
Ömrün küsmek ve pişmanlıkla geçip gidiyor
Bak Hala aynı soruyu soruyorsun kendine

Bazen kendi gölgene basar sendelersin ıssız sokaklarda
Bir karayel eser üşütür yalnızlığını yüzüne vurur
Çıkar gelir pişmanlıklar en zayıf anında
Boğazında yıllanır bir düğüm
Umrunda mı zamanın senin küskünlüğün

İçin öyle sıkılır kimse bilmez neyin var sen bile
Olup bitenleri seyredersin öylece
Yalnızsındır kalabalıklar içinde kim daha iyi bilir ki
Bir ses vardır çözer herşeyi yasaktır duyamazsın...

Bazen !

Kalplerde Yıldız Gönüllerde Ay



Öglene doğru evden çıkarken aklımın bir kenarında acaba akşam ki basket maçını kazanabilcekmiyiz sorusu kafamı kurcalıdı durdu.Çünkü Murat Özyer takımın başından istifa etmiş,yerine Teknik danışman Koray hoca gelmişti.Bu olay ters tepkide yapabilirdi ,yada takımı daha da hırslandırabılırdi.

Koray Hoca'nın gelmesiyle bugun gördük çok iyi bir savunma yaptık,dışarıdan üçlük atan aynı zamanda içeriden oyun oynamayıda başaran bir görüntü sergiledi oyuncularımız.Oyuncularımız çok azimli ve istekliydi hepsi parçalı formanın hakkını verdi.



Oyuncularımızın bu kazanma arzusu ve taraftarımızın itici gücü ile birlikte ezeli rakibimiz fenerbahçe ülkeri 78-62 maglup ettik.

Bugun o sogukta oraya gelip takımını yanlız bırakmayan Galatasaray taraftarına teşekkür etmeli.Ayrıca salon doldu ve 1000-1500 taraftarımız ise dışarıda kaldı.

Tebrikler Aslanlar




Cumartesi, Ocak 03, 2009

İnsan mısın?

Ankara'da 7 ögrenci dogalgaz sızıntısı sebebiyle hayatını kaybetti.İnsan ister istemez bu tarz haberleri görünce etkileniyor.Hepsi üniversitesi ögrencisi ve pırıl pırıl gençler.Ayrıca vefat eden ögrenciler ile aynı yaştayım;bu sebeplede baya etkilendim diyebilirim.

Allah ailelerine sabır versin.

Doğalgaz genel müdürü basına olayla ilgili bilgi verirken son cümlesinde ''yarı çıplak yatıyorlardı '' ifadesini kullanıyor.Bu nasıl bir zihniyettir? Bu sözü duyunca tüylerim diken diken oldu.

Yarı çıplak olsa bile size ne ? Ayrıca öyle bir durum yok.Gençlerin giyinmiş şekilde uyudukları belirtildi. . Bulundugun makamda gelip bu tarz cümleler kullanması,kendi kişiligini ortaya cıkarmıştır.Sizin gibi insanlardan utanıyorum.

Yazıklar Olsun !

Cuma, Ocak 02, 2009

Kupaları Şirketlere Bırakmayalım !


TBL 13.Hafta
GALATASARAYIMIZ-Fenerbahçe
3 Ocak Cumartesi 19:00 / Ayhan Şahenk

2-7 Ocak TV'de Futbol

02.01.2009 CUMA
22:00 TOTTENHAM-WİGAN NTV SPOR
22:30 ACADEMİCA-LEİXOES SPORMAX

03.01.2009 CUMARTESİ
17:00 HULL-NEWCASTLE NTV SPOR
17:00 CELTİC-DUNDEE FUTBOL SMART
19:25 PRESTON-LİVERPOOL NTV SPOR
20:15 RİO AVE-GUİMARES SPORMAX
21:00 BARCELONA-MALLORCA NTV
22:45 SETUBAL-LİZBON RTP
23:00 VALENCİA-ATLETİCO MADRİD NTV SPOR

04.01.2009 PAZAR
14:30 INVERNESS-RANGERS FUTBOL SMART
15:30 GİLLİNGHAM-ASTON VİLLA SPORTKLUB
18:00 SOUTHHAMPTON-MANCHESTER UNITED NTV SPOR
18:00 REAL MADRİD-VİLLAREAL NTV
20:30 NACIONAL-PORTO SPORMAX
22:30 TROFONSE-BENFİCA SPORMAX

06.01.2009 SALI
SALI 22:00 TOTTENHAM-BURNLEY KANAL A

07.01.2009 ÇARŞAMBA
22:00 DERBY-MANCHESTER UNITED KANAL A

Perşembe, Ocak 01, 2009

Genel Koordinatör

Sevgili Galatasaraylılar;
Bildiğiniz gibi Genel Koordinatörümüz, kardeşimiz Alpaslan Dikmen 28 Eylül 2008 tarihinde meydana gelen elim bir trafik kazası sonucunda hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Alpaslan kardeşimizin 2001 yılından yaşamının son gününe kadar büyük bir fedakarlık ve başarıyla yürüttüğü Genel Koordinatörlük görevine 01.01.2009 tarihinden itibaren Ahmet Aytaç getirilmiştir.

Ahmet Aytaç bu görevi kendisine bağlı bir yönetim ekibiyle birlikte yürütecektir. Ahmet kardeşimize ve ekibine yeni görevlerinde tüm ultrAslanlar’ın destek olacağına inancımız ve güvenimizin tam olduğunu belirtir, kendilerine başarılar dileriz.

Sebahattin Şirin - Yılmaz Tutuş
ultrAslan

Ahmet Abiye yeni görevinde başarılar.Kendi adıma çok mutlu oldum diyebilirim.Tribünümüzde sevilen bir kişiliktir.Bunda sebep bence samimi ve iyi bir kişiligi olan birisidir.Galatasaray sevgiside unutulmamalı tabi.

Hayırlı olsun

Derbi Öncesi Taraftarımıza Çağrı

Değerli Galatasaraylı Basketbolseverler,

Bu hafta sonu yine çok önemli bir maça çıkıyoruz. 3 Ocak 2009 Cumartesi günü saat 19:00'da ezeli rakibimiz Fenerbahçe Ülker ile Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynayacağız. 2009 yılının bu ilk derbisinde taraftarımızın bizi yanlız bırakmayacağını ve salonumuzu doldurarak bizleri sonuna kadar destekleyeceğinizi biliyoruz.

Ancak sizden ricamız, bugüne kadar birçok rakip taraftara örnek olmuş tutumlarınızı bu karşılaşmada da sürdürmeniz ve her zamanki fair-play ruhunu tüm basketbol kamuoyuna tekrar göstermenizdir.

Unutulmamalı ki, herhangi bir taşkınlık, bizi zirveye taşıması açısından bu maç kadar önem taşıyan Türk Telekom maçının “seyircisiz oynanma” riskini gündeme getirebilecektir.

Kendim İçin

Bile bile girdim bu oyuna. Ne olursa olsun hep dışında kalacağımı bile bile, beni oyununa al istedim.

Bir kenarda durup senin yaşamını izleyerek sessizce sıramı bekledim. Ve hep sevdim seni. Sen gülerken, ağlarken, severken, kanarken, kanatırken, orada öylece durup sevdim seni. Elimden de başka birşey gelmedi.Hiç şikayet etmedim senden. Hiç şikayet etmedim sevginden. Hiç şikayet etmedim sevgisizliğinden. Asla sevilmek için sıramın gelmeyeceğinden. Bilerek girdim bu oyuna. Ve çıkıp gitmeyi, seni bırakmayı, seni artık sevmemeyi göze alamayacağıma göre şikayet etmeye de hakkım yoktu.Kendimce sebepler buldum. Kendimce haklar verdim, kendimce haklar aldım kendimden.

Sadece küçük bir ihtimal için kendimce senin oyunlarınla savaştım.Senin hayatın tüm gerçekliğiyle sürüp giderken gözlerimin önünde, ben kendime yalanlardan bir yaşam yarattım. Hiç şikayet etmedim. Hiç suçlu aramadım. Çünkü ben bunları sadece kendim için yaşadım. Kendim için sevdim seni. Seni sevmek beni yaşama yakın tuttuğu için. Seni sevdikçe kendime bağlandığım için.

Seni sevdikçe herşeyi sevdiğim için. Ben bunları kendim için yaptım. Hiç bir zaman bir hayatım olmayacağını bile bile. Senden bir hayat istemeye hakkım olmadığını düşüne düşüne. İçten içe beni çok sevmeni isteyerek ve bunun hiç olmayacağını bilerek sevdim seni. Elimden de başka bir şey gelmedi. Sonra yoruldum orada öylece durmaktan. Dahil olmadığım bir yaşamı izleyerek içindeymişim gibi davranmaktan. Yoruldum dışarıda kalmaktan. Buna hakkım yoktu farkındaydım.

Çünkü ben bunları kendime, kendim yaptım. Zor zamanlarında elinden tutarken bunun bir anlamı olmadığını bile bile yaptım. Sen ağlarken kanayan yüreğimin yalvarışlarını duymayacağını bile bile sarıldım sana. Sen hayattan vazgeçerken umurunda olmadığını bile bile yalvardım. Sadece bir an için seni mutlu edebilirsem, dünyanın en mutlu insanı olduğum için çırpındım seni mutlu etmek için. Sadece kendim için. Aciz bir aşktı bu. Bencil bir aşktı bu. Çaresiz ve imkansız bir aşktı bu. Ama yine de çok büyük bir aşkla yaşadım bunları. Sadece kendim için yaşadım, Yoruldum sonra.

Sen de benim için birşeyler yap istemeye başladım. Benim için yapacak hiç birşeyin olmadığını bile bile istedim. Mesela sevebilirdin beni.
Seni sevdiğim kadar olmasa da sevebilirdin, az da olsa, bir anlık da olsa, gücün ne kadarına yetiyorsa mesela...