Pazar, Mart 28, 2010

Galatasaray Halktır;HALKINDIR !



Taraftarın büyük çoğunlugunun istedigi Adnan Polat tekrardan başkan seçildi.Yarın kalan projelerin tamamlanması açısından en azından 1 dönem daha koltukla olması gerekiyordu Başkan'ın.Bu çıkan sonuç Galatasaray Spor Kulubünün önü aydınlıktır.

Hayırlı olsun.

Çarşamba, Mart 24, 2010

Özhan Canaydın ...



Galatasaraylılığından zerre kadar şüphe edilmeyecek,beyefendiliğiyle herkese örnek gösterilebilecek biriydi.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.

Tribün olarak ne kadar sorunlar yaşasakta Galatasaray kulübünün başkanlığını yapmış ve hayatını Galatasaray'a adamış bir insan için arkasından konuşmak bizlere yakışmaz.

Başımız Sağolsun !

Cumartesi, Mart 20, 2010

Siyasetin İstedigi Oldu !



Federasyon İstanbul Belediye ile ilgili kararını 1-0 tescil ederek Diyarbakırsporun kümede kalmasını sağladı.Aslında bu kararın tersinin olmayacagını tüm spor kamuoyu günler öncesinden biliyordu.

Siyasetimize yön veren insanların futbol'da yaşanan gelişmeler ile ilgili beyanlarını dinledikten sonra bu maçla ilgili öngürelerimiz doğru çıktı.Peki siyasetin bu şekilde karışmaya ne hakkı var çözemedim?Tff özerk bir kurum degil mi ? Bu olayları çıkaran Diyarbakırsporlu seyirciler degilde,x bir takımın seyircisi olsaydı tüm siyaset camiası ligde kalması yönünde beyan edeceklermiydi acaba ?

Çanakkale Geçilmez !


Çarşamba, Mart 10, 2010

Eskişehirspor 2 - Galatasaray 1



Takım kötü, Mehmet Topal ve Caner daha bir kötü. Hakan Balta'nın yedeği yok derken bunu işaret ediyorduk işte. Mehmet uzun zamandır iyi değildi ama bu kadar kötü oynamıyordu. Seneye orta sahaya anlaşılan 1 değil 2 transfer gerekecek. Keita çok etkisizdi, sonuç kaçınılmazdı. Orta sahada top yapan adam eksikliği ilk golü doğurdu, maç boyunca da epey hissedildi. Top yaparak oyunu rakip yarı alana yıkmayı deneyişlerimizde başarılı olamayıp şişirmeyi denememiz bunun göstergesi.Hakem maça hiç hakim değildi, bir yerden sonra tamamen kontrolü kaçırdı. Tek tek pozisyon olarak konuşmayı sevmiyorum ama verilmeyen kararların sonuca direkt etki etmesi kötü bir durum.

Maçını kazanmışsın, gayet keyfin yerinde, eğleniyorsun, staddan çıkmıyorsun. galatasaray taraftarı zaten yenilginin üzüntüsünde, sana küfür etmiyor, bir şey demiyor. sonra sen hızını alamayıp reis'e yine küfür ediyorsun. zaten film de ondan sonra koptu.Sebahattin Abiye edilen küfürlerden sonra taraftar saldırıya geçti ve polis kapısını zorladı. portatif tribünde bir tane bile koltuk kalmadı. Millet tribünlerden düşme tehlikesi yaşadı.

Buna rağmen çevik kuvvetin içeriye girmesini engelledi ve geri çekilmeyerek 3 kere geri püskürttü o kadar polisi. sonra haliyle dünyalar kadar biber gazı yedik. sorun ne biber gazı, ne atılan taşlar ne de mağlubiyet. beşiktaş taraftarı ali sami yen bey'e küfür eder, eskişehir taraftarı tribünlerde en son küfürü edilecek kişiye polis arkasından, karşı tribünden küfür eder. artık tribünlerde küfür noktası giderek daha da şerefsizce bir hal almaya başlıyor. bizler rakip takıma edilen küfürleri kesme noktasında çaba gösterirken, -ki biz küfür etmiyoruz demiyoruz, bizim tribünde de küfür var- tribünlerde artık kutsal değerlere, önemli şahsiyetlere küfür edilmeye başlanıyor...

Pazar, Mart 07, 2010

Rahat OLUN !



Olmamız gereken yerde olacağız ...
Rahat OLUN !

Pazartesi
Saat: 20.00
Eskişehir -Galatasaray

Sindiremiyorum ...



Diyarbakırlıların İstiklal Marşını ıslıklamasını kendime yediremiyorum açıkcası.İnönüde yükselme maçında Islıkladıkları gibi senesini hatırlıyamadım şimdi.Diyarbakırspor Başkanı hala çıkmış yok provakasyon var v.s şeklinde boş açıklamalar yapmakta.Kendisinin neyin temsilcisini oldugunu hepimiz görüyoruz maalesef.

İzledigimiz kadarıyla Yapılan olayların hepsi birer organize biçimde oldu.Peki İstanbul'da,Ankara'da Bursa'da polislerin tribünlere göstermiş oldugu sert tavrı bu olaylar nedeniyle Diyarbakır'da neden göremedik ya da birileri mi engelledi ?