Çarşamba, Temmuz 28, 2010

Seneye LACİVERT Forma Olsun !



Kulubumüz 3 adet forma tanıtımı yapıyor ve tanıtılan 2 formanın renklerimizle uzaktan yakından alakası yok.

Kendi rengimiz olan Parçalı ise:geçen sene giydigimiz forma ve efsaneleşmiş parçalı forma değil ...

Tamam alternatif forma olabilir,farklı pazarlama stratejileri olabilir ama bu durumu ben kabullenemiyorum .

Sırası ile turuncu,mor,somon ve krem ve bu formalara farklı farklı hikayeler öne sürerek bir nevi formaların pazarlaması yapılıyor.Aslında forma satışlarına bakıldıgında turuncu ve mor formada yüksek satış yapıldıgıda bir gerçek;ama dedigim gibi gözümüz parçalı dışında bir forma görmek istemiyor.

Bizim sevdamız rengimiz Taçsız Kral'ın giymiş oldugu Parçalı Formamızdır !

Sevgili Pazarlama ekibimizin önümüzdeki sene için farklı bir renk forma tanıtımı olacaktır.Zira kendileri yılın trendleri bakımında bu Mudo v.s gibi rakipler ile rekabet edecegiz,malum yeni pazarlara girdigimiz için.

Seneye hiç yorulmasınlar LACİVERT forma çıkarsınlar !

Tribündeki yerin seni bekler ...



Adnan Sezgin gibi geçmişi şaibeli olan bir adam uğruna;Galatasaray için gecesini gündüzüne katıp çalışan Haldun Üstünel'in bir şekilde istifa edilmeye zorlanması benim ve bir çok taraftarın zoruna gitti açıkcası.Adnan Polat ile Adnan Sezgin arasında ne tür bir ilişki var konu Haldun Üstünel'in istifasına kadar uzanıyor,hayret etmemek elde değil ...

Sayın Başkan'ın Adnan Sezgin sevdası birgün başını yakacak ama haberi yok ya da hala farkında değil ...

Bu olay sonucunda taraftarın her zaman arkasında durdugu Adnan Polat önemli bir destegini yitirebilir.Eğer bu sezonda alınacak bir başarısızlık kendisini istifa eşiğine getirecektir.

Yazıklar Olsun !

Çarşamba, Temmuz 14, 2010

Turkcell Süper Lig Fikstürü 21 Temmuz'da Çekilecek ...



2010-2011 Sezonu Süper Lig fikstür çekimi 21 Temmuz 2010 Çarşamba günü yapılacak. TFF yetkilileri ile Süper Lig'de mücadele edecek olan 18 kulüp temsilcisinin katılacağı kura çekimi, Haliç Kongre Merkezi Sadabat Salonu'nda saat 14.00'de başlayacak.

2010-2011 sezon planlamasına göre, Süper Lig'de yeni sezon 15 Ağustos 2010 tarihinde başlayacak. Ligin ilk devresi 19 Aralık 2010'da oynanacak 17. hafta karşılaşmaları ile bitecek. 2. devresi 23 Ocak'ta başlayacak olan Süper Lig, 22 Mayıs 2011'de oynanacak maçlarla sona erecek.

İlk maçımızın Antalya veya Buca deplasmanı olmasını istiyorum.Derbilerde ise Beşiktaş ile içeride,Fenerbahçe ile Kadıköy'de olmasını istiyorum.

Turkcell Süper Lig Artık Başlasın !

Baba Şefkati ...



Emre Çolak - Frank Rijkaard

Abartmak




Ömer Üründül ile ilgili ne zamandır birşeyler yazmak istiyordum ama hep erteliyordum.Tribündergi'de dünya kupası maçları ile ilgili yazdıgı yazıyı görünce birşeyler karalamak istedim.

Yazının tamamı bu adrestedir ; http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/urundul/2010/07/13/hak_edenlerin_finaliydi ama yazısında benim dikkatimi çeken nokta ise bu paragraf ''Senelerdir aleyhimde yapılan eleştirilere okuyucularıma olan saygımdan dolayı bu güne kadar hiç cevap vermedim. Ama bu defa hakarete varan yazılarla o kadar çirkinleştiler ki, artık kantarın topuzu kaçtı. Onlara hak ettikleri cevabı 2-3 gün içerisinde vereceğim.'' haksız da sayılmaz aslında ...

Çoğu futbol izleyicisi,oynanan futboldan daha çok Ömer Üründül'ün maç içerisinde ki yorumlarını takip ediyor .Adamın söylemiş oldugu bir sözden dolayı ne futbol bilgisi kalıyor ne de yorumculuğu.Yalnış veya doğru tartışılabilir,ama aşırı derecede abartılıyor .

Bakalım kendisi aleyhinde yapılan yorumlara,ne derece cevap verecek ?

Pazar, Temmuz 11, 2010

Loric Cana !



Tabiri caizse tam olarak orta sahaya bir Lucas Neill aldik diyebiliriz.

Hizli degil, ama yavas da degil. Top ile alakasi olan, ama harika teknigi olmayan bir oyuncu. Defansif anlamda cok iyi bir oyuncu, eskort degil, dogru durust hamle yapabilen ve topu aldigi zaman iyi yere gonderebilen bir oyuncu. Yine de harika paslar beklemek mantiksiz olur. Bu transfer, Kallstrom gibi bir oyuncuyu alirsak cok buyuk bir transfer olur, veya Elano kalirsa takim'da. Ama Cana ile bir gomlek ustun olduk TSL'de, onun kalitesinde bir tane daha oyuncu alirsak orta saha'nin ortasina, Galatasaray iyi futbol oynayabilir.

Mental olarak tam aradigimiz oyuncu, kaybetmeyi sevmeyen, hirsli ve sert. Yani en kotu oynarken bile mucadele gucu harika olacak.

Hayırlı Olsun

Çarşamba, Temmuz 07, 2010

Portakallar Finalde !


Uruguay engelini 3-2 aşan Hollanda finale çıktı.
İspanya-Almanya maçının galibi ile finalde karşılacak.

Rüzgarın Oğlu



Keita € 8.150.000 gibi bir bedelle Katar Al Sadd S.C.’ye transfer oldu. Ayrıca €200.000 tutarında alacaklarından vazgeçmiş kendisi resmi sitenin belirttigine göre.

Keita'yı özellikle Alisami Yen’deki maclarda cok etkili oynuyordu.Fakat, ayni durumu deplasmanlarda fazla kendisini göremiyorduk. Ayrıca Daha iyisini alabilecek gucun varsa, Takımın kalitesini daha ileri seviyeye getirebileceksen Her Futbolcu satılabilir...

Biraz Bekleyip görmekte fayda var,inşallah hayal kırıklıgı yaşamayız.


Keita’ya attigi müthis deparlar,goller ve Galatasarayimiza katkilarindan dolayi tesekkürlerimi sunuyorum.

Cumartesi, Temmuz 03, 2010

Arjantin 0 -Almanya 4



Bu karşılaşmada favori olarak Arjantini görüyordum.Ama bekledigimin aksine fevkalede kötü top oynadı Arjantin.Bunda Maradonanında etkisi tabiki var.

Ayrıca Maradona´nin yaptigi hatali kadro tercihi Almanya karsisinda orta çıktı diyebiliriz.Saglam orta sahasi ile Almanlar resmen ezdi Arjantini.Javier Zanetti gibi müthiş sağ beki çağırmayıp Otamendi´yi alirsan, sonuclarina katlanirsin. Cambiasso gibi bir dinamoyu cagirmayip, Maxi Rodriguez´den orta saha oyuncusu yaratmaya calisirsan, sonuclarina katlanirsin.Yılın en iyi forvetlerinden olan Milito ile Agüero'yu doğru düzgün oynatmazsan sonuçlarını katlanırsın.Böylelikle Maradona'nın Şampiyon oldukları takdirde Arjantin'de çırılçıplak gezme rüyasıda bitmiş oldu.

Almanya ise disiplinli bir takım oldugunu bu maçtada göstermiş oldu. İngiltere'den sonra Arjantin'e de 4 gol atmayı başardı. Müller, Lahm etkileyiciydi, Klose işini yaptı. Mesut Özil'in asisti ise güzeldi.

Heyecan