Çarşamba, Haziran 16, 2010

Bekler Bizi Kupalar ...



Basketbol şubemiz ile ilgili uzun bir süredir yazı yazmak istiyordum,son transferimiz Tutku Açık'ın gelmesi ile birlikte birşeyler karalamak istedim.

Öncelikle zor günlerde taşın altına elini sokarak takımımızı o zor dönemeçte alnımızın akıyla ligde tutan Cem Hoca’mıza ve ekibine sonsuz teşekkür ederim.

Bu sene yeni bir yapılanma sürecine girdik.Ve yapılan transferler bunu en iyi şekilde göstermekde.İlk olarak Oktay Mahmudi ile 3 yıllık bir anlaşma yapıldıBir yapılanma içinde olduğumuzu göz önünde bulundurduğumuzda Oktay Mahmuti’nin en iyi tercih olduğunu hiç düşünmeden söyleyebilirim. Gerekli sabrı gösterirsek başarının bize geleceğine gönülden inanıyorum.Ayrıca belirtmek gerekir ki nasıl Frank Rijkaard’ın ismi transferlerde önemli bir rol oynuyorsa aynısı Oktay Mahmuti ismi bize bir çok transferde bir adım önde olmamızı sağlayacaktır.

Ermal Kurtoğlu kariyerindeki en iyi oyununu Oktay hocamız altında oynamıştır. Bu noktada bizi tercih etmesinde Oktay hocamızın çok önemli bir rol oynadığını söyleyebiliriz.

Ermal mücadele gücü yüksek, sırtı dönük oyunu iyi oynayan ve önemli bir artısı olarak dış atışı da bulunan bir oyuncu. Ayrıca savunmaya sertlik getirme açısından kullanacağımız oyuncuların başında gelecektir.


Tutku Açık ise yerli transfer bakımından oldukça iyi bir transfer.Ayrıca takımımızın böylesi tecrübeli bir oyuncuyu kadrosuna katması oldukça sevindirici bir. Yıllardır acı çektiğimiz yerli rotasyonunda bu denli önemli hamleler görmememiz, şubenin yıllar sonra yaptıklarından ders aldığını gösteriyor bizlere.

Bu yapılan transferler ve yapılacak olan transferler ile önümüzdeki sene güçlü bir noktada olacağımızı düşünüyorum.Hedef özleğimiz şampiyonluk.Galatasaray Taraftarına düşen her daim,takımının arkasında durmak ve salonu doldurmaktır.

Sizlere İnanıyoruz !

Hiç yorum yok: