Pazartesi, Mayıs 18, 2009

Asaletin Bize Yeter !



İzledigim futbol'dan hiç bir zevk almadım diyebilirim,tatsız tutsuz bir maçtı .Bülent Hoca'nın sahaya çıkardıgı takım'da herhangi bir taktik anlayışının oldugunu düşünmüyorum,Harry Kewell gibi bir oyuncunun yedek kulubunde oturtulması gerçekten düşündürücü.Emre Güngör sakatlanıp çıkmasaydı Harry'nin oyuna girecegini sanmıyordum.Ayrıca Uğur Uçar'ın 15 ay sonra sahalara geri dönmesi sevindirici bir durum...

Hep söyledigim birşeydir az ama öz olmak.Dün Samiyen'de bu tablo mevcuttu,başarıya endeksli taraftar profilinin olmadıgı sadece Galatasaray Arması'nın oldugu yerde destegini veren insanlar yine tribünlerdeydi.Özellikle İlk yarı bittiginde dahi ,tribünde susmayıp tezeruhata devam etmemiz,ilerisi için daha iyi olacagımızın bir göstergesi.

Önümüzde 2 mücadele kaldı biri Beşiktaş diğeri Sivas.Bu iki maçtaki hedefimiz 6 puan olmalıdır,diğerlerinin şampiyonluk yarışı bizi ilgilendirmemeli sadece kendi önümüze bakmalıyız.Galatasaray Şampiyon olmadıktan sonra,gerisinin pek bi önemi yok !


Galatasaray 2 - Gençlerbirliği 1

1 yorum:

hkn dedi ki...

Kazanmak güzel ama dün sezonun en kötü performansını oynadık. Skor aldatmasın Gençler maçı 70 dakika kontrol etti ve en az 5 tane net gol pozisyonuna girdi biz ise sadece 20 dakikada 45 65 arası oynadık 2 gol attık yattık, hatta yatamadık gençler son 15 dakikada bile 2 tane gol atardı.

Bülent Kaptandan; Bülent Hoca olmadığını dün bir kez daha gördük yönetim birilerinin kalbi kırılmadan gönderin artık Bülent Korkmazı.