Pazartesi, Haziran 29, 2009

Endüstriyel Futbolun Getirdikleri

Ne zamandır bu sene giyecegimiz forma ile ilgili birşeyler yazmak istiyordum,ama bir türlü yazma fırsatı bulamadım.Kulübümüz Ülker firması ile ,4 yıllık bir sponsor anlaşması yapmıştır.Yapılan anlaşmanın içerigi ise 2009-2010 sezonunda Galatasaray Futbol Takımı formalarının sırt kısmını Ülker yazısı yer alması için iki taraf anlaşma sağlamış.Ülker'den gelecek yardıma gerek yok aslında,Basketbol şubemizi ne hale soktukları apaçık ortada..

Konuya dönecek olursak eğer,bu anlaşma kulup için belki biraz nakit sıkıntısını giderebilir,ama biz taraftarların bu konudaki sıkıntılarını nasıl giderecekler?Önümüz,arkamız,sağımız,solumuz reklam'dan geçilmemekte.Güzelim Parçalı formamız ,forma olmaktan çıkıyor.En azından Kulubümüz taraftarlar için reklamsız forma uygulamasına geçmelidir.Bunun örnekleri Avrupa'daki takımlarda mevcut,bizde de gayet uygulanabilir...

Bir diğer konu ise,bu sene çıkacak formalardan birisi büyük ihtimalle Lila renk tarzında olacak.Peki bu Lila rengi kulubümüzle ilgili birşey sembol ediyor da biz mi bilmiyoruz?Geçen sene Turuncu çıktı,bu sene Lila! peki seneye hangi renk çıkar ?Hiç uğraşmasınlar şimdiden yine kuluple özdeşleşmeyen bir renk bulup önümüze koyacaklar.Ama Seneye'de Lacivert olsun birde onu deniyelim !

2 yorum:

Blogspor dedi ki...

Bir Fenerbahçe taraftarı olarak katılıyorum sana.Bizde geçen sene neon forma illetini yaşadık,gerçekten göz zevkimizin ve özdeşleşmişliğin içine ettiler.Umarım bu sezon aynı hataya düşmez 2 kulüp.

Adsız dedi ki...

Forma milliyetçiliği falan yapmaya gerek yok bence.
İyi bir para ile anlaşma saglandı. Gs yönetimini tebrik etmek gerekir.