Çarşamba, Haziran 03, 2009

Güle Güle Büyük Kaptan



Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı teknik direktörlük görevini 24 Şubat 2009 tarihinden bu yana sürdürmekte olan Sayın Bülent Korkmaz'ın kulübümüze sunduğu istifa yönetim kurulumuz tarafından kabul edilmiştir.

Sayın Bülent Korkmaz'a teknik direktörlük görevi süresince büyük bir özveri ile yürüttüğü çalışmalarından dolayı Galatasaray Spor Kulübü olarak içtenlikle teşekkür ediyoruz. Bülent Korkmaz'a bundan sonraki kariyerinde üstün başarılar dileriz.
Galatasaray Spor Kulübü

Geldigi günden itibaren Büyük Kaptan'ın başarılı olacagına inananlardan biriydim.Fakat zaman ilerledikçe kadro seçimleri ve yapmış oldugu taktiksel hatalar buna eklendigi zaman teknik direktörlük yükünü pek kaldıramadı Büyük Kaptan.

Her iki taraf içinde hayırlısı olsun.

Güle Güle Büyük Kaptan !

3 yorum:

radicalultras dedi ki...

Gelmesi yanlış bir karardı,sezon sonu gönderilecegi herkez tarafından biliniyordu .Acaba yönetim Bülent Korkmaz'ın yerine başka bir hoca ile anlaşmış olabilir mi?

Can dedi ki...

Bülent Korkmaz tarihimizin altın sayfalarında herzaman yer alacaktır ama TD olarak bu kulüpte kalmasının bir manası yoktu.

Olmadı işte, üstelemenin ne gereği var.

Savunan arkadaşlar enkazdan bahsediyor, bu takımı o oluşturmadı diyorlar.

Hasan konusu, Ümit ısrarı, Lincoln kararsızlığı, Kewell ve Baros takıntıları, geç ve anlamsız oyuncu değişiklikleri ve en önemlisi ortaya koyulan futbol mentalitesi.

Bunların tek sorumlusu Bülent Korkmaz demiyorum ama hatasız olmadığını da hepimiz biliyoruz. Yani Bülent Korkmaz kalsa seneye herşey düzelecekmiydi? Elimde sihirli değnek yok diyen kendisi, yani negatif noktaların bu kadar çok olduğu ortamda gitmesi en hayırlı seçimdi bence.

Gönül isterdi ki böyle olmasın, yıllarca hizmet etsin ama olmadı.

Yolun açık olsun Bülent Korkmaz

Dalecarnegie dedi ki...

Radical ultras Rijkaard geldi :)
Camiamıza hayırlı olsun