Pazar, Haziran 14, 2009

Hasan Şaş



Hasan Şaş'ın Galatasaray sevgisi hiç bir taraftardan aşagı yana kalır degildir.Fakat 2002 senesinden bu yana Hasan Şaş hangi dönemde futbol oynadı gerçekten merak ediyorum ?Oynadıgı maçlarda sinirli hareketlerle takımı negatif yönde birçok maçta etkiledi,keza hakemlerden gördügü kartlarla takımıda yalnız bıraktı Hasan Şaş.Futbol olarak bu dönem içerisinde bir katkısı olmadı.

Galatasaray Kulubunun yapmış oldugu kesinlikle vefasızlık degildir.Aksine Hasan Şaş kredisini kendi kendine bitirdi diyebilirim.Tüm futbolcular yapmış oldugu hizmetlerin karşılıgını alır.Yolun açık olsun Hasan Şaş.

Kimse Galatasaray Armasından büyük degildir.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

2006 yılında Hasan şaşın ben 1 tane kötü oynadığı maç hatırlamıyorum şampiyon yapan odur bizi.Malatya maçında anlamıştım o sene süper oynayacağını.Zaten son 2 senede sakattı.Ama bu yıl oynadığı maçlarda da gayet iyiydi.
Bu arada 2002 den sonra gayet iyi oynadığı bir sürü maçta var tabi eskisi kadar değil

mischa dedi ki...

selam,
ilk defa sana katılmıyorum. Hasan bu bahsettiğin süreçte de çok iyi maçlar hatta dönmeler yaşadı. çok kızdık ama olumlu yönleri çok daha fazladır. ayrıca içi dışı bir, aynen bizim gibi bir GS'lı olduğu için hiçbir zaman ona kötü bir düşüncem olmadı. Yapılanları da haketmedi bence.
görüşmek üzere...

Dalecarnegie dedi ki...

Selam mischa.
Bahsettigin bu dönem 2002 sonrası Hasan'ın oynadıgı iyi futbol bir elin parmagını geçmez.Şampiyon oldugumuz 2006 senesinde bir kıpırdanma olmuştu o kadar.

Hasan'da bizim gibi taraftar olabilir,ona birşey demiyorum zaten.Fakat bu kulupde oynadıgı sürecede hakkının karşılıgını fazlasıyla aldıgını düşünüyorum.

Ankara'da Hacettepeye 2-0 yenildigimiz maç dönüşü ,havaalanında taraftara bakarak gülüşünüde ben unutamıyorum,hayatım boyuncada unutmam.

Saygılar