Cuma, Kasım 20, 2009

Açık Çağrı

SAYIN ADNAN POLAT ve GALATASARAY YÖNETİM KURULU’NA AÇIK ÇAĞRI

Bizler için Galatasaray, her türlü sportif veya idari başarıdan öte, ahlaki bir duruşun simgesidir.Bizler için Galatasaraylılık ahlaklı, temiz, dürüst, onurlu ve başı dik olmaktır.Mayasında, hamurunda, tarihinde, vizyonunda “başarıya giden her yol mübahtır” anlaşıyına yer olmadığına inancımızla, bizler için Galatasaray ülkemizde parıldayan lekesiz bir yıldızdır, öyle de kalmalıdır.Organize, planlı bir sahtekarlığın Galatasaray tarihinde bir leke olarak kalmasını kendimize yakıştırmamamız gerektiğine inancımız tamdır! Bizi gelecekte de başımız dik, güçlü, eşsiz kılacak şey kulübümüzün bugünden yapacaklarıdır.

Bu nedenlerle;Biz, kulüple ilgili hiçbir hesabın içinde yer almayan, hiçbir yerle bağı, bağlantısı olmayan, kendisini hiç kimseye borçlu, hiç kimseden alacaklı olarak görmeyen, “Sokaktaki Galatasaraylılar” olarak diyoruz ki:

1-Galatasaraylı olmanın gereği olarak, Erkek Basketbol takımı Türkiye Basketbol Federasyonu’nun vereceği herhangi bir ceza beklenmeksizin, Beko Basketbol Ligi’nden acilen çekilmelidir.

2-Kulübümüz bünyesinde, seçimler beklenmeksizin hemen Yönetim Kurulu harici bir soruşturma komitesi kurulmalıdır. Komite tarafından, konu derinlemesine incelenmeli, olayda ihlali, ihmali, kusuru olan istisnasız tüm isimler açığa çıkartmalı, rapor yayınlanır yayınlanmaz sonuç ne olursa olsun Yönetim Kurulu bu sonuçlara katlanmalıdır.

Sayın Adnan Polat ve Galatasaray Yönetim Kurulu’na çağrımızdır.

Saygılarımızla.

Galatasaray Taraftarı

1 yorum:

Adsız dedi ki...

İstifa da bir hizmettir