Salı, Kasım 03, 2009

Galatasaray 2 - Sivasspor 0



Güzel bir mücadele ve zevkli bir tribün yaptık diyebilirim.Soğuk bir havada oynanan karşılaşmada takıma 90 dakika boyunca destegini kesmeden destek veren taraftarımız yine büyüklügünü göstermiştir,takımın en kötü dönemlerinde bile destegini esirgememiş olan Büyük Galatasaray taraftarları yine büyüklügünü göstermiştir.

Oyuna gelecek olursak eğer;İyi pas yaparak, orta sahada mücadele ederek maçı kolaya çevirdik. Tempo olarak açıkçası pek yukarıda değildik, bunda Keita ve Baros'un eksikliklerinden kaynaklandı. Nonda gol atmasına rağmen ileriye çıkılırken çok ağır kalıyor. Biraz daha atik olsa farklı olurdu oyun.Linderoth'u ve Uğur'u aynı anda sahada görmek beni çok mutlu etti. Umarım bundan sonra sakatlık belası uzak olur.Arda toparlyamıyor kendini, desteğe daha fazla ihtiyacı var. İkinci yarıda o asisti, ardından da golü yapsa kendine gelecekti. Mutlaka toparlanacaktır, ama mutlaka özel destek gerekiyor.

Dikkatimi çeken asıl nokta ise attığımız gollerden sonra takımca sevinmemizdi. Sezon başından bir süre sonra gol atan ile sevinci bu şekilde paylaşmayı unutmuşlardı.Kewell ise güven veriyor. Onun olması huzur veriyor bana.Barış-Mehmet-Mustafa ile orta sahayı hep elimizde tuttuk.Önümüzdeki haftalarda sistemimizin daha oturacağını düşünmekteyim,bu sistem bizim için en ideal olanıdır.

Tebrikler Aslanlar !

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!