Pazartesi, Ocak 18, 2010

Galatasaray 5 -Denizli Belediye 1


Soğuk bir İstanbul akşamında stadı dolduran taraftarımıza teşekkürler.Güzel bir mücadele oldu diyebiliriz.Oyunculara göre ele alacak olursak eğer;belki pek öne çıkmadılar ama M.Topal ve Mustafa Sarp’ı ben çok begendim.
Aykut’a fazla iş düşmedi ama son 2 pozisyonda çok iyiydi.Maç bu golde yenir canı sağolsun.Servet aynıydı herzamanki gibi , emre güngör en azından linderoth gibi degil daha iyi olacagına inanıyorum.Hakan Balta yine herzamanki gibi sol kanat’a en çok yakışan oyuncuydu.Uğur Uçar Oda pek gözükmedi ama çok çalıştı yinede.Ayhan bildigimiz gibi.Caner harikaydı böyle oynadıkca dahada iyi olcak milli takım yolu bile gözükebilir ona.

Arda kaptanımız belki gol atmadı ama penaltı pozisyonunda topu emreye vermesi tam bir kaptan’a yakışan bir hareketti.

Elano çalıştı , koştu , şut çekti , pas verdi , pas aldı.Nonda ; Yinede seviyoruz seni aslanım 2.yarı çok faydalanıcaz inş.senden.Barış topları iyi takıp etti asist yaptı gol attı gecenin en iyilerinden birisiydi.

Emre Çolak ; Tam anlamıyla bir yıldız.Frikik golu , penaltıdaki rahatlıgı mükemmel bir yetenek gerçekten.İlerleyen maçlarda tekrardan kadroda görürüz inşallah.

Teşekkürler Aslanlar

Hiç yorum yok: