Cumartesi, Şubat 20, 2010

Atletico Madrid 1- Galatasaray 1



Çok iyi oynadığımızı söyleyemem ama çok iyi savaştık. Uzun toplar denedik ve başarılı olamadık, rakibimiz de ayağa pas yaptı ancak çok fazla etkili olduklarını söyleyemeyiz. Biz ise deplasman takımı olduğumuzun bilincindeydik, yani iki ayaklı bir turun deplasman maçı nasıl oynayacaksa öyle oynadık.

Çok önemli bir virajı aldık ancak tur henüz bitmedi. Hızlı adamları bulunan Atletico deplasmanda da etkili olabilir. Tedbirli ve dikkatli olmalıyız.Maça gelince kötü başlayan Keita son 30 dakika coştu, coşmakta ne coşmak ama, yok böyle bir şey. Neill ve Franco çok iyiydi. Forvetsizliğin etkisiyle baskı kuramadık ve istediklerimizi pek yanstıamadık ancak buna rağmen iyiydik. Arda göze batmasa da iyiydi. Defansta Hakan ve Uğur fazla çıkmadan sağlam oynadılar ve güven verdiler..

Atletico kaliteli oyunculara sahip olan ancak bir türlü etkili olamayan bir takımdı sezon başından beri. Bizim maçta da bunu bozmadılar. Bireysel olarak etkili olmaya çalıştılarsa öyle çok fazla göze batan bir futbol oynadıkları söylenemez..

Perşembe günü Ali Sami Yen'de taraftarımızın destegi ile bu turu geçecegimize cani gönülden inanıyorum ...

Hiç yorum yok: