Cuma, Temmuz 10, 2009

Anket Sonucu ve Arda Turan




Bundan 2 ay önce bir anket başlatmıştık.Geçen sezon içerisinde takımımızda bir kaptanlık problemi vardı,buna paralel olarak 2009-2010 sezonunda Kaptan kim olmalı? diye bir anket yapmayı düşündük ve siz saygıdeğer blog okuyucuları tarafından gönderilen oyların sonucunda Arda Turan 1.oldu.

Bugün Aslında bir çok Galatasaray taraftarının kaptanlığı layık gördügü oyuncuların başında Arda Turan'ın gelmesi bence çok normal.Galatasaray ruhunu sahaya yansıtan oyuncuların başında geliyor.Saha içindeki azmi,hırsı ve takım içerisindeki yeri Arda Turan'ın Galatasaray için önemli bir futbolcu oldugunu göstermekte.Rakiplerin bile gıpta ile baktığı bir oyuncu,kendi takımlarında Arda Turan gibi futbolcu görmek isteyen çok arkadaşım mevcut.Ama Bayrak adamlar kolay yetişmiyor ...

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Galatasaray TV'ye yaptığı özel açıklamada, "Önümüzdeki sezon 10 numaralı formayı Arda Turan'ın giyeceğini" söyledi.
Üstünel, "Ben Arda'ya Lincoln'ün değil, Metin Oktay'ın formasını gönlüm huzur içinde emanet ediyorum. Onun da bu emaneti en iyi şekilde gururla taşıyacağını biliyorum." diye konuştu.

Takımımıza ve Camiamıza Hayırlı Olsun .

2 yorum:

Adsız dedi ki...

A.Turan "Ben Galatasaray taraftariyim..Galatasaray taraftari olarak dogdum. sonuna kadar bu sekilde bu sekilde devam edecek.."

Adamsın Sipsi

radicalultras dedi ki...

Ardanın bugün gs tvdeki röportajından sonra,ona karşı olan ön yargılarım kalktı.22 yaşında verdigi mesajlar ise olgun bir insanın vermiş oldugu cinsten.

Ayhan akman'ın yapmış oldugu inceligide unutmayalım.Kaptanlık Arda'nın oyun felsefesine katkıda bulunur.