Pazartesi, Mart 16, 2009

Bu Taraftar Arkanızda Her zaman !


Takım Hamburg'dan dönmüş yorgun doğru düzgün antreman yapamadan maça çıkmış,İlk yarı iyi oynamış ve maçı 1 kişi eksikle 2-2 berabere bitirmiş .Yaser eğer kırmızı kartı görüp çıkmasaydı,şuan puan hanemize 3 puan yazılmıştı.Takımımızın ortaya koyduğu mücadeleden dolayı tebrik etmek gerekir.İstanbul'dan ve Trabzona yakın illerden gidip destek veren taraftarımıza da teşekkürler.İyi bir performans ortaya koydular,seslerini çok iyi derecede duyduk.

Büyük Kaptan'ın Lincolnü oynatmaması bana göre yanlıştı.Hamburg maçında Lincoln'ün bir tepkisi olmuş olabilir,ama şampiyonluk yolunda bu maçta oynaması gerekiyordu.Sonuçta Lincoln oldugu zaman her zaman kazanıyoruz diye birşey tabiki yok;yalnız Mehmet Güven orta saha'da oynuyorsa burada bir yanlışlık var diyebiliriz.

Ayrıca Büyük Kaptan takıma geldikten sonra oynadığımız maclara baktigimiz zaman (Konya,Bursa,Hamburg,Trabzon )takıma çok fazla kondüsyon yüklenildigi için,takım ikinci yarı oyundan düşüyor. Ister istemez takim gerilere cekiliyor.Tabi bunda Büyük Kaptan'ın bir suçu yok ,seneye daha iyi olacağını düşünüyorum.

Arda için diyecek birşey bulamıyorum,hakikaten helal olsun sana.Canına dişine takıp bu forma için savaşan oyuncuların bana göre en başında gelir.Sahada Kaptan olarak çok görmek istiyorum Arda'yı.Ayrıca maçta bacagının krampon darbesi ile yarılmasına rağmen ,ayağı sekerek koştugunu görünce kendi kendime Arda'ya olan sevgim daha fazla arttı.Bu çocuk İçimizden Beri,İyi bir Galatasaray'lı.

Trabzon takımına baktıgımız zaman Alanzinho geldiginden beri en iyi oyununu bu maçta ortaya koydu.Teknik ve süratli bir oyuncu.Trabzonspora faydası olacaktır.İleri uçta oynayan Gökhan Ünal ve Umut aynı tip oyuncular ,dün pek varlık gösteremediler.Trabzonspor'un şampiyon olacagını düşünmüyordum ve dünde yanılmadıgımı anladım.

Yunus Yıldırım her zaman oldugu gibiydi,yönetimiyle dünde şaşırtmadı.İki takım içinde büyük hatalar yaptı.Alanzinho'nun faul pozisyonunu vermedi ,ve golü bulduk.Keşke verseydi faulü bizim aleyhimize oldu bu kadar,o saatten sonra Trabzon takımı bize sert oynamaya prim tanımış oldu.Yapılan faulleri göremedi bir türlü.Yaser'in pozisyonu kırmızı kartlık degildi,en kötü orada sarı kart verilebilirdi.İkili mücadele yaşanıyor orada.

Sonuç olarak 1 puan aldık.Önümüzde çok önemli bir maç var.Trabzon maçını geride bırakıp bu saatten sonra Hamburg maçına konsantre olunmalı.
Bu Taraftar Arkanızda Her zaman !

3 yorum:

Adsız dedi ki...

trabzon deplasmanından 1 puan almak iyidir.takım yorgundu,lincolnda yok tabi .Hamburg maçında oynması lazım .

Magnifacto dedi ki...

61.dakika muhabbeti yüzünden trabzonspor herhangi bir ceza alıyormu merak ediyorum ?

Adsız dedi ki...

Mangifacta ceza almıyor diye biliyorum.

Mactan once "bu mac 2-2 bitecek" dense "guzel skor 1 puan iyidir" derdim ama maci izledikten hele ki Trabzon'un 5 para etmez bir takim olarak 5 para etmez futbolunu gordukten sonra acayip icime oturdu.

2-1'den hemen sonra basit bir Karan-Lincoln degisikligiyle rahatca 5-1 alabilirdik. Sezon basindan beri en rahat deplasman olabilecek bir macti.

Hucumda bir tek Arda'yla adamlari yeniyorduk neredeyse ki yedigimiz 2. golde resmen 9 kisiydik sahada.

Trabzon su haliyle ilk 2'ye girerse buyuk ayip. Gokhan dun yine kucuk maclarin buyuk oyuncusu oldugunu haykirdi. Ersun Yanal da ayni sekilde kucuk maclarin buyuk hocasi. Umut (ki o da balon bir forvet) eni konu birseyler yapmaya calisirken Gokhan yerine Umut'u aldi oyundan. Tek girdikleri pozisyon Isaac'in pozisyonu.

Gene dogru durust pozisyon vermeden 2 gol yedik. Zaten bu sezon 7-8 haftada yedigimiz gollere bakiyorum da, genelde ya bir pozisyon verip gol yiyoruz ya da jeneriklik gol yiyoruz. Alanzinho dedigin adam kimdir yenir mi icilir mi ama adam hayatinin golunu atti. Colman'in golu de oyle. Gerci Colman 9 kisi kalmamizi firsat bilerek atti biraz. Alanzinho dun iyi gozuktu ama bence hali saha topcusundan faksiz. Trabzon'da bir tek Selcuk var, gerisi fasa fiso.

Biz dun ilk yari gayet iyiydik. 2. yariysa yorgunluk bizi vuracak derken golu bulduk ama bu rahatca alabilecegimiz macta hocamizin oyuncu degisikliklerinde hatalari yuzunden beraberlige razi olmak durumunda kaldik.

Hem sampiyonluk yarisinda daha bir soz sahibi olacaktik, hem de Trabzon'u devre disi birakacaktik. Cok yazik oldu.

Bence sahada oynayan herkes formanin hakkini vererek oynadi. Umit bile 90 dakika boyunca gayet mucadeleciydi. Tamam pozisyona bile giremedi ama bence kostu didindi. 45 dakikadan fazla oynamasi tamamen hocamizin hatasi.