Pazartesi, Nisan 20, 2009

Yine Mayıs Geliyor ...



Rahat rahat maç kazanamama alışkanlıgımız hala devam ediyor.Bu durum bence önemli bir sorun haline gelmekte ve Bülent Hoca'nın buna bir tedbir alması gerekiyor.

Bugün iyi bir oyun ortaya sergileyemedik ama 3 puan almasını başardık.Semih Kaya iyi bir mücadele ortaya koydu,hep böyle devam etmesi dilegiyle.Nonda bana göre bu sezonun en iyi topunu oynadı,De Sanctis çok beğeniyorum,arada sırada hatalı goller yesede genel itibariyle iyi bir kaleci.Baros ve Kewell bildigimiz hep aynı tempo'da oynayan oyuncular .

Belediye ekibinin ise işi aldıgı maglubiyet ile düşme potasına iyice yaklaştı.Aslında Belediye takımlarını pek sevmiyorum,iyi oynayan bir ekip olabilirler ama bu işin taraftar boyutu'da olmalıdır.Belediye ekipleri yerine Karşıyaka,AdanaDemirspor v.b kuluplerin Turkcell Super Lig'in hem izlenme oranına hemde futbol kalitesine olumlu katkıları olacagını düşünmekle beraber umarım bu tarz takımları Super Lig'de görebiliriz...

Son 6 Hafta'da Fikstür avantajı bizim lehimize,bunu avantaja çevirip rakiplerimizin puan kaybetmesinden başka yapacak birşeyimiz yok.Rahat rahat takılıyorduk,şimdi bizi şampiyonluk potasına soktunuz,artık gerisini siz düşünün !

İstanbul Belediye 0 - Galatasaray 1

1 yorum:

Adsız dedi ki...

önümüzdeki 4 maç ankara takımları ile oynayacağız.bu maçları kazandıgımız zaman en kötü şampiyonlar ligine gideriz