Çarşamba, Ocak 19, 2011

Alt Grupların Feshi

Parçalı-Hell-Sultans-Karşı grupları fesh kararı alarak,grup olarak bundan sonra hareket etmeyeceklerini açıkladılar.

Bu grupların tribünlerimize çok emekleri ve katkıları olmuştur,bunu kimse inkar edemez,etmemelidirde.

Bu duruma çok üzüldüm açıkcası,içlerinde çok iyi abi ve kardeşlerimiz var,hepsi Galatasaray aşığı insanlar.Bundan sonra tribünde bağımsız olarak hareket edeceklerdir.

Galatasaray tribünleri için uA olsun veya başka bir grup olsun,emeği geçmişse yapılanları görmemezlikten gelinmemesi lazım.

İlerleyen süreçte ne olup olmayacağını hep birlikte göreceğiz.Tribünümüz için hayırlısı olur umarım...


Protesto



Aslantepe açılış maçındaki hadiseler 1 haftadır tüm kamuoyunu meşgul etmekte.Başbakan'ın ıslıklanması ile başlayan süreçte herkes görüşlerini dile getirmekte.Bende bir kaç şey eklemek istiyorum bu konu ile ile alakalı.

Bu yaşanan olay münferit bir olay fakat bu olayı sanki Tek Yumruk adlı grup yapmış gibi lanse edilmekte.Tek Yumruk grubu reklamını çok iyi yapıyor ve yapmayada devam ediyor.Bu süreçte hala açıklama yapmaya devam ederlerse,yaşanan durumlar üstlerine kalırsa kimsenin şaşırmaması gerekir.

Protesto ile ilgili düşüncelerime gelicek olursam eğer;ATA'sına Cumhuriyetine düşman olan kişilere,vatanı peşkeş çeken kişilere her ortamda tepki verilmelidir.

Tabi olayların akabinden sonra herkesin düşüncelerini görmek güzel oldu.Adnan Polat,Abdürrahim Albayrak v.s insanlar kendi menfaatleri uğruna Galatasaray'ın ismini kullanarak kendi ÇIKARLARINI çok iyi mühafaza ediyorlar..!Yazıklar Olsun !


Finaller



Final dönemi olduğundan dolayı blog sayfasına biraz ara verdik.Fakat sınavların bitmesi ile birlikte,kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Sınav dönemi sadece 1 ders haricinde iyi geçti diyebilirim,iyi olmadığını düşündüğüm derste sağolsun asistan'ların yüzünden kötü gelecek,umarım ileride kendileride bizim sınıfın düştügü duruma düşerler ..!


Pazartesi, Ocak 10, 2011

Zorlu Sevdam HOŞCAKAL ..!



Bizi biz yapan değerlerimizden,son kalelerimizden birisini daha kaybediyoruz.O kadar çok anı yaşadık ki mabedde,onları unutmak mümkün olur mu hiç ?

Yazacak pek birşey bulamıyorum.Gözlerim doluyor,boğazım düğümleniyor adeta.

Keşke hep Samiyen'de kalabilseydik ...

Çektiysen kahrımı,Helal Et Hakkını
Zorlu Sevdam HOŞÇAKAL ..!

Pazar, Ocak 09, 2011

Cuma, Ocak 07, 2011

Galiptir bu yolda mağlup ...



haykırsak duyarlarmı sesimizi
hangi sevdadan galip çıktık ki ...

1964



Galatasaray'ımızın bu sezon kullanacağı dördüncü forma kamp yaptığımız otelde, oyuncularımız tarafından tanıtıldı.

Ali Sami Yen Stadı'na ilk ayak bastığımızda giydiğimiz şanlı formamız,Ali Sami Yen'e veda ederken çıkarılması iyi oldu.Bana göre bu sezon Parçalı formamızdan sonraki en güzel formamız olmuş.

7 Ocak'tan itibaren Storelerde yerini alacak formalar.

Hayırlı Olsun

Çarşamba, Ocak 05, 2011

32.000 Davetli Kim ?



15 Ocak'taki Açılış Törenimiz için bilet satışı yapılmayacak; törene sadece Türk Telekom Arena kombine kart sahipleri ve biletli davetiye sahipleri katılabileceklerdir.


Tüm Galatasaraylılara gösterdikleri anlayış için içtenlikle teşekkür ediyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü


Açılış maçı için Bir Çok Galatasaraylı taraftar haftalardır biletlerin satışa çıkarılmasını bekliyor.Fakat yönetim her zaman olduğu gibi taraftarı yine köşeye yatırmıştır.Kendi çevremde ve bir çok forumda çoğu kişi açılış maçını bekliyordu.Bu kişilere yazık değil mi ?Yönetim çok ince hesaplar peşinde ama kendilerine olan tepkiyi hiç bir şekilde dinderemeyeceklerdir .

20bin kombine satıldığını biliyoruz peki geriye kalan 32bin davetli kim ?

Muhteşem Yüzyıl



Show Tv'de bu akşam yayına başlayan Muhteşem Yüzyıl adlı dizi Osmanlı dönemini ve Kanuni Sultan Süleymanı ele alarak bir yapım ortaya çıkarmış.

Fakat izledikten sonra kendi adıma dehşete düştüm resmen.Gittiği seferler aylarca süren,çoğu haç vazifesini yerine getiremeyen,dünyaya hükmeden şerefli sultanlarımızdan birini karı kız düşkünü gösterip tarihsel ve savaş anlamında bir numara olmayan aşk,entrika üzerine kurulmuş bu diziyi yapan ve yayınlayanlara Yazıklar Olsun ..!

Çekin Kirli ellerinizi üstümüzden .

Salı, Ocak 04, 2011

İki Adnan Takımın ..!



"Profesyonel futbol oyuncusu Kazım Kazım ile 2010 -2011 sezonunun ikinci yarısından başlamak üzere 2013-2014 futbol sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır."

Oyuncumuz Kazım Kazım'ın bu akşam Galatasaray'ın Antalya'da süren kampına katılması bekleniyor.

Galatasaray Sportif A.Ş.


Allah Belanızı versin sizin.Koskaca Galatasaray Spor Kulubünü ne hale getirdiniz.

Transfer yapıcam diye Ezeli rakibimizin kadroya almadığı,gece kuluplerinden dışarı çıkmayan adamı getiriyorsunuz bu mu sizin transfer anlayışınız?

Bu adamın ne kariyeri var yıllık 1.2 milyon € alacak ?Aklım mantığım almıyor hakikaten !

Yazıklar Olsun !

Sana Çıkıyor Tüm Yollar



Sana Çıkıyor Tüm Yollar
Eğdik başımızı yürüyoruz Galatasaray !

Tribünde Mağlup Sahada Galip



Buruk sevinçlerin özeti gibidir...

Özellikle karşı tribündekiler ezeli rakibinin destekçileriyse daha da boğazda düğümlenir o galibiyet. Bir taraftar için alınan galibeyette tribünsel anlamda katkı verememek, o galibiyette rol alamamak acının ta kendisidir.

Hezeyandır...

Müşterileşmiş, seyircileşmiş taraftar için böyle bir kaygı elbette yoktur, zaten onların büyük çoğunluğu galibiyet sevincini dahi en fazla sıcak yataklarına postu serene kadar sürdürürler. Ezeli rakibin tribünleri seni kendi sahanda esir almıştır gibi durumlardan hiç rahatsız olmaz, kaldı ki bunun farkında bile değildir, o sadece galibiyet isteyendir, kısa mutluluklar peşindedir.

Ancak taraftardır hem sevinci hem hüznü ayrıntısına kadar yaşayabilen ve hisseden...

Endüstrileştikçe bu futbol dediğimiz şey , bu gibi kaygılardan kendini sıyırmış seyirci profillerine teslim oluyor malumunuz ! Oysa bazen ne de güzeldir galibiyete buruk bir sevinçle sarılmak...

Ne de güzeldir tribünde kaygılı olmak!

"Ya bugün tribün gününde değilse, ya bugün deplasman tarafı bizi esir alırsa" endişesini yaşamak...

Evet bu kaygılar bile anlamlı , güzel ve çekicidir tribüncü ruhlar için.

tavuklupasta

Pazartesi, Ocak 03, 2011

Yeni Tema

Blog görünürlügünde biraz değişikliğe gitmek istedim,eski temayı yaklaşık 1.5 sene kullandık sade ve hoş temaydı.

Ama yeni yıl yeni başlangıçlar ve çevremdeki blog yazar arkadaşların yoğun ısrarı sonucu tema'yı şuanki haline getirmeye karar verdim.

Ben beğendim ve bir kaç eksiği var onları tamamlayınca daha güzel olacak,peki siz beğendiniz mi sevgili blog okuyucularım ?

yenilmezArmada



Önce takımımızı tebrik ediyorum 2 zorlu derbiden galibiyetle ayrıldık.Beşiktaş maçını daha rahat kazanırız diye bekliyordum ama bazı maçların zorlu olacağı kesin,önemli olan kazanmak bizde kazanmayı bildik.

Bundan sonra önemli olan takımın eksiklerinin giderilmesi.Nokta transferler ile şampiyonluk hiç ama hiç uzak değil.

Teşekkürler Aslanlar !

Beşiktaş 71 - Galatasaray 73

Mutlu Yıllar

Öncelikle tüm blog okuyucularının,sevdikleriyle beraber güzel bir yıl geçirmesini dilerim.

Hayat çok hızlı bir şekilde akıp gidiyor,2010 yılı içerisinde bir çok olumsuzluklar meydana geldi ama hiç birşey,insanın sağlığı kadar önemli değil.

2011 yılında çoğunluğumuzun beklentisi başarı,huzur ve sağlığa yönelik.İnşallah herkesin dilediği herşey gönlünce olur.