Cumartesi, Şubat 07, 2009

Galatasaray 1 - Selçuk Dereli 1


Maçın son saniyesine kadar aslanlar gibi mücadele etti takımımız.10 kişi kalmamıza ragmen Lincoln'ün boşlugunuda doldurduk.Maçı hakeden taraf bana göre bizdik.Rakip takıma göre daha istekliydik.Ama önümüzde Kayserispor'dan başka bir engel daha vardı Selçuk Dereli.Kendisini geçemedik bir türlü.

Maçın gidişatını Lincoln'ün atılmasıydı.İki kartında çok basit bir şekilde verilmiş olmadı ister istemez tribünleri etkiledi.İlk pozisyonda yapılan hareketde bir müdahale var ,penaltı olmasa bile Sarı kart kararı yanlış geldi bana.Bu dakikadan sonra Selçuk Dereli oyundan koptu ve inanılmaz hatalar yaptı .


Skibbe'nin sol kanatta Volkan Yaman varken ,Mehmet Topalı oynatması ilginç geldi.Bir bildigi vardır diyecegim ama orta alanda oynasaydı topal daha farklı olurdu.İlerleyen haftalarda puan kayıplarını telafi etmemiz lazım,Sivas ve Trabzonsporla puan farkı fazla açılmadan.

Geçen hafta Galatasaray tribünlerini ırkçılık ile suçlayan Çarşı'ya iyi bir cevap verildi.Yapılan bir tezaruhat sonrası Galatasaray taraftarlarını Kamuoyunun önüne atıp ırkçı yapıştırması yapan Beşiktaş taraftarıydı.Kendileri '' Sivaslı ayılar,İstanbulda ne arar '' diye bagırmamısmıydı? Ya da Kahrolsun İsrail ,... Revivo diye ? Beşiktaş tribünleri reklam işlerini çok iyi yapıyor.
Bir söz vardır Öyle .... Böyle .... diye .Bu pankartta öyle !

2 yorum:

Magnifacto dedi ki...

Selçuk doğruyu söyle kaç para aldın ? Maçı katletti resmen,hangi maç olursa olsun selçuk dereli nerdeyse o maçta birşeyler oluyor.

Avrupada 2 maç yönetmiş peh

radicalultras dedi ki...

Futbol maçını katletti.Böyle hakem olmaz,verdigi kararlada baskı altında kalıp,ne yapacagını şaşırdı.Yazık