Pazartesi, Şubat 23, 2009

Hoşgeldin BÜYÜK KAPTAN !


Bazen üstünüzdeki formanın hakkını verin sadece diyoruz, ya da Başarılar Gelir Geçer Asaletin Bize Yeter diye tezeruhatımızı söylüyoruz,Arma'ya ve renklere aşıgız diyoruz ...Galatasaray taraftarı için gerçekten en samimi duyguları yansıtan cümleler bunlardır.

Ama bizim düşündügümüzün tam zıt kısmını düşünen kişilerde elbet var.Başarı varsa tribünler dolar ,ürün satışları artar v.s .Peki 14 sene boyunca şampiyonluk görmeden takımını destekleyen kişiler kimdi yine taraftardı.O dönemi ben yaşamadım ama en yakın babamdan ve bir çok kişiden o dönemle ilgili bilgi paylaşımları oldu .O insanların takım şampiyon olamıyınca bir sevgisi mi eksildi HAYIR .

O dönemden bu dönemlere çok sular aktı tabiki.Dönem şartları olsun,imkanlar,görüş farklılıkları ama degişmeyen tek nokta Galatasaray Sevdasıdır.
Bugün alınan karar bana göre doğru bir karardır.Büyük Kaptan'ın kendi öz evladımız takımın başına geçiyor.İnşallah başarılı olursun Büyük Kaptan ,Eğer olamazsanda canın sağolsun ...

İçindeki Galatasaray sevgisini hepimiz biliyoruz,Arma için savaştıgın günleride biliyoruz.Senden tek ricamız takıma senin çok iyi bildigin şeyi ögret SAVAŞMAYI !

Hoşgeldin BÜYÜK KAPTAN !

3 yorum:

radicalultras dedi ki...

bülent hocanın tecrübesi bildigim kadarıyla fazla yok ?Yabancı hoca yerine ,kaptanın şu aşamada gelmesi doğru karar gibi görünüyor.

Bordeaux maçı çok önemli,takımı nasıl etkileyecek bu karar ?

Hayırlı olsun Bülent Kaptan

Magnifacto dedi ki...

hoşgeldin büyük kaptan

Adsız dedi ki...

Bülent KORKMAZ,bizde öyle

Hoşgeldin kaptanım