Cuma, Şubat 20, 2009

Karalamaca #4

*Garip bir hayat yaşıyoruz ,Yataktan kalktığımızda "yine başladı" diyip girdiyimiz bir günde, yemeğe, içmeğe bile hevesli değiliz. Sanki hayatımızdan bıkmış gibiyiz,Yaşar gibiyiz hayatı, ama bu sadece mazlum bir gölgemiz..

*TV kanallarındaki doldur-boşalt misali, asparagaz medyacılık, namı-sensasyönel, boku boka karıştıran, illa ki olay yaratma çabasında olan gazeteciler.İnsanın yüzüne tükürmesi geldiği siyasetçiler ve onların aletine çevrilen "insancıklar"..İşteki suni "selam, nassın? iyyim canım, senden n`aber?" ler.

*Yılda bir kere gördüğün tanıdık, ya da akrabana sarılmalar, sonrasında "Yav, niye arayıp sormuyorsun be kardeşim, özlettin kendini!" ayağı yapma çabamızıysa hiç anlayamıyorum abi.Robot olduk, anasını satim ...

*Son kez ne zaman ailemle birlikte, şöle sofra arkasında, deye-güle akşam yemeği yediğimi bile hatırlamıyorum. Fast-food, fast-food! Yeter be! Sıktı lan..Aklımızda sadece falancalar ne yaptı,dilimizde tadını bile bilmediğimiz beynimize kurşun gibi sıkılan markalar,gözümüzün önünde salak, aptal, tilki ve vurdumduymaz insanlar..

*Sevgi ve aşk kalmadı bunlar zaten. Gömdük o üç harifli zıkkımı kalbimizin en derin zirvesine. Çıkartmayacağımıza dair de söz verdik bir de. "Çıkartırsam şerefsizim leeeyn!" dedirten kızların Allah belasını versin yaa.. Vermese bile o dikburun gezme ve tuzağa düşme, tavlanma tecrübeleri yeter be abi..Kız tayfasını anladık da, şu adamı görünce "Can dostum, kardeşim!" diyen, "erkekcik"lerin kalleşliğini, iki yüzlüğünü nereye yazalım? Maskeli insanlar artık hayat tarzı oldu. Onu bırak sen çeşit-çeşit maskeli insan demeye dilim gelmediği yaratıklar çıktı..Tüm bu çirkefin içinde, duruyorum bazen. Düşünüyorum bazen;Hayat mı bu ?

4 yorum:

Çikolatalı sufle dedi ki...

Dodo ne olms sna be kzm :) söylediklernin cognda hklısın bnce .Hrksn söyldkleri pylaşmları olsn,genl olrk br ylan penceresinin içinde bulabliyorsn kndni

kzlar konusunda brz agr knusmussn ama söylemdn gçemicm .akıllı ollll :)

radicalultras dedi ki...

Çok doğru tespitlerde bulunmussun kardeşim.işte bu yüzden seviyorum lan senii (arkadaşca)yanlış anlaşılma olmasında :)

radicalultras dedi ki...

Çok doğru tespitlerde bulunmussun kardeşim.işte bu yüzden seviyorum lan senii (arkadaşca)yanlış anlaşılma olmasında :)

Dalecarnegie dedi ki...

Suflem sen ayrısın o kızlardan .Benim yazdıklarımı anlayan kişiler anladı boşver sen :))

radical bende seni (arkadaşca) :)
eyv kardeşim