Pazar, Mart 29, 2009

İspanya 1 - Türkiye 0


Aslında maç içerisinde Rıdvan Dilmen'in söyledigi bir söz herşeyi anlatıyordu; ''bizim konuşcak birşeyimiz kalmadı vermiyolarki topu bize''gerçektende öyle.İspanya dünya'nın en iyi top çeviren ekibi,bugün bunu bir kez daha gördük.

İlk 30 dakika maçı kafa kafaya götürdük diyebilirim,İlk yarı net buldugumuz 3 pozisyondan birini atabilseydik,maçı kaybetmiyebilirdik.Maçın kırılma noktası Semih'in oyundan çıkmasıydı,ben sakatlıgı var diye çıkmış olabilecegini düşündüm,ama maç sonu demecinde herhangi bir sakatlıgı olmadıgı,taktik icabı oyundan çıktıgını duyunca şaşırdım açıkcası.Çünkü en iyi oynayan ve çabalayan oyuncuların başında geliyordu.Benim korkum arka taraftaki defans bloguydu,ama en iyi mücadele edip bana ayakta kalan bölgemizdi.Güvendigim oyuncular ise hayal kırıklığı yarattı.

Grubumuzdaki diğer mücadele'de Bosna ekibi Belçika'yı yenerek 2.sıraya yerleşti.1 nisan'da İspanya ile oynacagımız maçta 3 puan almamız gerekiyor ,yoksa 2010 Dünya Kupası yolunda baya sıkıntı yaşarız,gerçi ne zaman rahat bir şekilde şampiyonaya gittik ki ?

3 yorum:

radicalultras dedi ki...

ilk 30 dakikadaki presimiz ve 2 pozisyonumuz 2. yarıda yerini ispanyanın kısa pasları arasında gelgitlere bırakmış olsa da bence oynadığımız top fena değildi anca karşıda inanılmaz kısa paslarla orta sahayı çabuk geçen bir rakip olunca ne oyuna giren ayhan etkili olabildi ne de oyundan çıkan arda.o ramos denilen kişilik nasıl bir ciğere sahip anlayamadım.

Ayrıca semihin çıkarılma zamanı bence yanlıştı.Neyse yenildik ama o bazı kesimlerin bir liverpool faciası olurmu tarzındaki beyanatları tutmadı.Adamlar barnebauyu doldurmuşlar ne tezahürat var ne bişey sadece mikrofona yakın 3-5 zibidi bağırıp durdu olleyyy çekti.

Rövanş maçını kazanmalıyız.

Magnifacto dedi ki...

Adamlar gerçek cehennemi yaşattı resmen...
Halen kulaklarımda korna sesi...

helal olsun,şu ana kadar izledigim en iyi milli takım... 45 dakika topu göstermediler...

anıl dedi ki...

İlk yarım saat yalandan bir baskı.... Sonrasında büyük hayal kırıklığı..Son 30 dakika utanç verici futbol...

Maçın kısa özeti...