Salı, Mart 03, 2009

Karalamaca #6

Bir kız görüyorsunuz ilk bakışta sizi etkileyen. Düşünmeye başlıyorsunuz geceli gündüzlü. Türlü planlar şekilleniyor kafanızda. Yaklaşmaya çalışıyorsunuz açıktan açıktan, o da farkediyor sizi aslında ama ses çıkartamıyor. Tam artık tamam denilen anlarda elinizi uzattığınız vakit teller yeniden beliriyor aranızda.

Yılmıyorsunuz, güç olsa da telleri yıkıp ulaşıyorsunuz ona. Başlangıçta soğuk biraz biraz yabancı ve bir o kadar da kızgın size geç kalmış vuslat nedeniyle. Açıklıyorsunuz yavaş yavaş her şeyi. Bütün sorunlar çözülüyor birer birer. Gözleriniz birbirinizden başkasını görmemeye başlıyor. Zaman onla bir türlüyetmezken o yokken geçmemeye başlıyor. Yanından ayrıldığınız anda başlıyor özlemi, dönüp tekrar tekrar haykırmak istiyorsunuz onu ne kadar çok sevdiğinizi.


Her şey bu kadar yolundayken hayat manasız bir şekilde sizi yeniden o eski açıklığa doğru sürüklüyor. Giderken çok iyi biliyorsunuz aslında mutlu olamayacağınızı ama gitmeniz gerekiyor. Açıklayamıyorsunuz ne sevdiğinize ne çevrenizdekilere. Binbir isyan yaşıyorsunuz içinizde ama devam etmeniz gerekiyor açığa doğru.


Uzaktan gözlemeye başlıyorsunuz eski sevgiliyi bilerek onun da sizi gözlediğini. Ona uzaktan bakarken ızdırapların en büyüğünü yaşıyorsunuz belki ama yine de yüzünü görmek bile mutlu ediyor sizi. Fırsat kovalıyorsunuz mutlu olmalar adına...

3 yorum:

arnawut dedi ki...

sevgiliden ayrılmanın verdiği ızdırap bile güzel beee.. özlediğim duyguyu tekrardan yüzüme vurup, yarama tuz bastığınız için çok teşekkürler:))

Dalecarnegie dedi ki...

evet herşeyiyle güzel .Teşekkür kelimesinin tam zıttı kelimeler kullanmadıgın için ben teşekkür ederim sana :)) Ayrılıklarda sevdaya dahil diyip çekiliyorurm :)

radicalultras dedi ki...

dodo yine döktürmüşşsün .)