Pazar, Mart 15, 2009

Karalamaca #7

*4 gündür diş ağrısından uyuyamıyorum.Aldıgım ağrı kesiciler fayda etmiyor,bugun tanıdık bir doktora gittim iltihap kapmış dişin,hafta içi gel operasyon yapalım diye karar kıldık.Acaba bu akşam da dişim ağırayacak mı?

*Süper loto bizede çıkar diye bir umutla kupon alıp doldurduk,merakla sonucu bekliyoruz tabi .İlk rakamdan sonra gerisine bakmadım bile,nerde bizde o şans bize çıksın ...Aslında çıkmaması bir bakıma iyi oldu o kadar para ile insan kafayı yer,bir arkadaşımla çıkması halinde kendi kendimize hayallere dalmıştık.Hayallerle yaşamakta iyidir ,güzeldir.

*Metrobüs hayatımıza girdikten sonra,genellikle gidecegim yerlere Metrobüs ile gidiyorum.Zira gidecegim yerler ,metrobüs güzergahı üzerinde.Sögütleçeşme'ye kadar uzatıldı,iyi oldu tabi yalnız otobüs sayısının artırılmasında fayda var.Özellikle sabahları ve akşam iş çıkış saatleri arasında metrobüse binmek gerçekten bir şans.Binseniz bile ensenizde birisinin kokusunu alırsınız,içerisi havasız ,insanlar neredeyse birbirinin üstüne binecek...Buna bir önlem alınması gerekiyor.Sığmıyoruz Sayın Kadir Topbaş !

*Hamburg maçı bitmiş,Keyifler yerinde tabi.İstiklal caddesini inlete inlete metro durağına gidiyoruz ,çok fena yağmur yağıyor ,yağmur bizi ıslattıkça bizdeki ses yükselerek bir fırtına gibi etrafı inletiyoruz...Durağa gelince arkadaşlarla vedalaştık ,tam metro'ya gelince arkadan bir ses duydum ,dodo diye arkamı döndügüm zaman lise yıllarımdakı kız arkadaşımdı...Ayaküstü biraz muhabbet ettikten sonra,benim her tarafım sucuk gibi olmuş tabi,yine mi maçtan geliyorsun nidaları ile vedalaştık...Bize Her Sevdadan Geriye Kalan Sadece GALATASARAY !

*İngilicez dersimize giren hocamızın ingilizce bildiginden gerçekten şüpheliyim,Yurtdışından bir arkadaşım İngilizce bir kitap getirdi bende bir kaç gün sonra okuldaki hocama götürdüm.Bir kaç sayfanın çevirisini yapmak için ,saydıdeğer hocam bana bunları çeviremedi bile .Sene başından beri biliyorduk,arkadaşlarlada muhabbeti oluyordu iyi ders veremiyordu tabi.Okul yönetimine toplu bir şikayet yapalım diye bile konuşmuştuk sonra vazgeçmiştik.Hata ettik bu konuda.Yazık be hocam...

*Uykusuz olunca ortalıkta zombi gibi dolaşıyorum. Geçen gün okula doğru yürüken arkamdan birinin geldiğini hissettim, kafamı çevirmemle birlikte bir kızla burun buruna geldim. Tabi o kız korktuysa,ben daha fazla korktum.Bir anda ne yapacagımı şaşırdım tabi ,ufak bir gülümseme ters istikametlere doğru ikimizde yol aldık...

5 yorum:

Adsız dedi ki...

kanka fahrettin hoca'da harbiden sorun var.Hele o beresini neden yazmadın ? :)))))))

Adsız dedi ki...

Yağmurda baya yürüdük ,hasta olacagımı bile bile :( Ertesi gün okula gidemedim,feda olsun aslanlara

arnawut dedi ki...

hayır bot giymediğime yanıyorum :D eve gidene kadar çorabımın kuru yeri kalmamıştı :D

Dalecarnegie dedi ki...

Bgra : Bere aklıma gelmedi o yüzden yazmadım :) Sene başından beri aynı bere,kış bitmeden aslında güzel bir bere almak lazım hoca'ya :))

brş : numara yapma hasta mı oldun sen? :) Hasta oluyorsun ama seni okulun ordaki mado'da yanında biriyle görmüşler nasıl olack :)?

arnawut : bende bot giymedim,sucuk gibi olduk o gün .Galatasarayımız için değer ;)

Adsız dedi ki...

metrobüs olayına bir çözüm bulunması gerçekten gerekiyor.Çok kalabalık ve otobüs sayısı yetersiz.