Pazar, Mart 22, 2009

Nereden Nereye !


Bu aralar kendi kendime sıkça sordugum bir soru;Nereden Nereye ? Sene başında yapılan flaş transferler ile ,taraflı tarafsız herkezin bir anda favori olarak baktığı bir takım olmuştuk.Hucum ve Orta Saha dinamo gibi işlemekteydi.Lincoln,Baros,Kewell ve Arda 4'lüsü çok iyi bir ekip olmuştu.Bugün gelinen noktaya baktıgımızda Baros Sarı Kart Cezalısı,Lincoln yedek,Kewell stoper oynuyor,Arda her zaman bildigimiz yüregiyle oynayan futbolcumuz.Peki bu geldigmiz noktaya nasıl geldik?Bu noktada herkezin bir suçu var ;Ancak en önemli hatayı Yönetim yaptı.Bu takımın başına tecrübeli bir hoca getirilmeliydi,gidip hiç bir kariyeri olmayan Skibbe'yi getirerek yanlış bir politika izledi.Ayrıca Ben Büyük Kaptan'a hala inanıyor ve güveniyorum,yanlışları illaki olacak yalnız Yabancı Hocalara gösterilen toleranslar Türk Hocalara'da gösterilmelidir diye düşünüyorum.

Tüm rakiplerin puan kaybetmiş,sen bugunkü maçtan 3 puan aldıgın zaman Şampiyonluk yarışında iddaa'lı bir konuma geliyorsun,ama sahada futbolcular ruh gibi dolaşıyor.Rakiplerimiz hangi hafta puan kaybetse,Galatasaray'da o hafta puan kaybediyor ,bu durumu gerçekten anlayamıyorum.Acaba maçlarımızı rakiplerimizden önce oynasak kazanırmıyız ?

Bu saatten sonra alınan bir maglubiyette,taraftardan daha fazla tolerans beklenmemelidir.
Galatasaray 0 - Eskişehir 1

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Nereden Nereye ? Sene başında yapılan flaş transferler ile ,taraflı tarafsız herkesin bir anda favori olarak baktığı bir takım olmuştuk.Hucum ve Orta Saha dinamo gibi işlemekteydi.Lincoln,Baros,Kewell ve Arda 4'lüsü çok iyi bir ekip olmuştu.

Bu kadroya uygun bir teknik heyet olmayınca bu sonuç kaçınılmaz.

Adsız dedi ki...

Benim tanıdığım "Büyük Kaptan" yarın istifasını verir diye düşündüm..

Bir ihtimal aradan dolayı bu istifa belki ertelenebilir ancak bence mutlaka yarın etmelidir.
Bülent Hocanın Hayatım boyunca ilk defa bir teknik direktörümüzün istifasını sezon ortası istememe sebep olacak hataları bu kadar kısa sürede gerçekleştirmesi bu değişikliği benim için şaşırtıcı kılmadı açıkçası. Şuan zaten yol çok akın bir istifa çok fazla dengeleri bozmaz ki zaten denge falanda kalmadı takımda.

Sezon sonuna kadar da Cevat Hoca pek tabi işi götürebilir.
Ha bu arada futbol şubesi ve Adnan Sezgin'de miyadını fazlasıyla doldurmuştur.

Ah be Büyük Kaptan, daha çok erkendi be, gerçekten çok erkendi.. Ama kendi adıma sana kızgın değilim, bundan sonra da Galatasaray için en doğrusunu yapacağına inanıyorum..

Adsız dedi ki...

Koskoca Galatasaray takımı kendi evinde galip gelmesi halinde şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj sağlayacağı bu karşılaşmada tek forvetle sahaya çıkmaz, çıkamaz!! Yahu Eskişehirspor çift forvet oynuyor, biz Ümit Karan'la sanki Roma deplasmanındaymışız gibi tek. Olacak iş midir bu?Bizler tribünden oyunu okuyabiliyorken, Bülent Hocamızın bunu yapamaması gerçekten çok üzücü.Ancak tabii ki sadece Bülent Hoca suçlu değil. Futbolcularımız da biraz istekli olmalıydı. Eskişehirspor'a karşı tek pozisyonumuz Kewell'ın kafa vuruşu. Ruha falan gerek yok galibiyet için, biraz mücadele! Hem de herkesin kaybettiği bu muhteşem haftada!
Golü yediğimizde rakip takım tam 9 kişiydi! İnanabiliyor musunuz? 10 kişi kalmışlar, 1 futbolcuları sakatlandığından kenarda tedavi görüyor, ve atak yapıp gol buluyorlar.
Bülent Hoca'nın enteresan ilk onbiri ve taktiği, Sabri'nin Serkan Kurtuluş'a pas atmayışı, De Sanctis'in toplara atlama gereksinimi bile duymaması, Arda Turan'ın her zamanki gibi özverisi, Eskişehirspor'un bizden daha iyi oynaması...
Aklımda kalanlar bunlar.
Hamburg maçında üzüldük, ancak bu maçta kesinlikle kırıldık