Cuma, Mart 13, 2009

Yürüyelim Arkadaşlar ...

Dün maç öncesi bir türlü geçmek bilmedi,erken saatler'de Eloya gelip maç saatini beklemeye başladık.Arkadaşlarla kendi aramızda stoper'de kim oynar ,taraftar sağlam olur,2 tane atıp geliriz muhabbetleri dönerken maç saati geldi ve biz maçı izliyecegimiz yer olan Eloy'da 3'lü ile maça başladık...
Sahada Aslanlar gibi mücadele eden takımıza ve orada bizi yalnız bırakmayan Büyük Galatasaray taraftarına teşekkür etmek lazım.Taraftarımızın itici gücü ile bizi kimse kolay kolay yenecegini düşünemiyorum,zira Avrupa maçlarında daha farklı oynadıgımızıda görüyoruz.

Bence bu maçın en önemli olaylarından biri Emre Aşık'ın atılmasıyla ,Harry Kewell'in kendi istegi ile stoper'de oynamak istemesidir.O anda takım 10 kişi kalmış ve büyük bir sorumluluk alarak orada oynamak istemiştir.O bölgede hatasız ve iyi bir oyun çıkardı Keweel.Bence Hagi'den sonra Galatasarayımıza gelmiş en iyi transfer'dir.

Ayrıca Orta sahada Dinamo görevi yapan Barış ve Ayhanı'da unutmamak lazım.Barış'da ne ciğer var anlamıyorum doğrusu sahada atmadık yer bırakmıyor,biraz teknigini geliştirse çok iyi olur.Ayhan ise orta Saha'da önemli işler yapıyor.Top dağıtması ve oyunu okuması,çok iyi derecede.



Büyük Kaptan'ın Lincolnü çıkarması yalnış bir karardı.Çünkü Orta Saha'da top yapmamız lazımdı,Lincoln çıktıktan sonra geriye çok yaslandık ve ileriye bir türlü bir kaç atak haricinde çıkamadık.Ayrıca Büyük Kaptan'ın bana göre çıkarması yanlış ise,Lincoln'ün tepki göstermesi bir o kadar yanlıştır.Ama bu hareket,aşırı hırstan dolayı yapıldıgını düşünüyorum.Büyük Kaptan'da maç sonu açıklamalarında bu görüşte;düşündügüm şekilde düşüncelerini belirtti.

Ali Sami Yen'de oynacagımız maçta konsantre olarak çıkmış olacak takımımız ve Taraftarımızın destegi ile bir üst tura çıkmamız için hiç bir engel yok.Hamburg teknik direktörü Ali Sami Yen'in Cehennemini ürkütücü ve atmosferin yüksek oldugunu bildiklerini söylemişti.Daha birşey görmediler,Perşembe günü Çok sağlam bir tribün olacak.Hem tribün şovları ile hemde sahaya etkimiz açısından çok iyi bir performans gösterecegiz.

Hamburg 1 - Galatasaray 1


Yürüyelim arkadaşlar ...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

çok güzel bir şekilde özetlemişsin.Lincoln bence yanlış bir hareket yaptı orada,çıkması iyi oldu koşmuyordu ve her topta yere düşüyordu.

Nonda çok kötüydü,kaleci ile karşı karşıya kaldıgı pozisyonu kaçırmasa tur atlamıştık.

Burada 3-2 kazanıp,tur atlarız

Adsız dedi ki...

tebrikler aslanlar

Dalecarnegie dedi ki...

Anıl Nonda'dan bahsetme,delirtti bizi resmen :))