Pazartesi, Nisan 13, 2009

Galatasaray 0 - Fenerbahçe 0



Maçın uzatma dakikalarında çıkan olaylar sonucu;maç bitiminden itibaren gözlemledigim kadarıyla tüm kamuoyunda kavga sebepleri konuşulmakta.Acaba bu olaylar olmasaydı sahada oynanan kötü futbol'dan birileri bahsedecekmiydi?Gerçekten çok merak ediyorum...

Son yıllarda izledigim en zevksiz derbiydi diyebilirim.Sahada doğru düzgün kalecileri zorlayacak bir pozisyon dahi olmadı,bu futbolla mı Şampiyonlar Liginde yönetimler kupa hedefi koyup taraftarı kandırmaktan ileri gidemiyor.Sene başında Avrupa'da ve Lig'de kupa parolası ile giren Galatasaray nerde şimdi ki Galatasaray nerde?Muhteşem 4'lü olan Arda-Lincoln-Kewell-Baros'u bozdular,hepsinin içi rahat etsin ...Büyük Kaptan dakika 60'lardan sonra Lincolnü oyuna alıyor ?Lincoln birçok yanlışı oldu ama bu maçta oynaması lazımdı bence;Sene başından beri formsuz Ümit Karan oynuyor.Kafasında zaten Galatasaray'ı bitirmiş,ne verebilir ki ?Nonda Dakika 90'larda oyuna giriyor zaten girmesiyle'de topla buluşmadan maç bitti.

Tribün olarak ara ara iyi bağırmamıza rağmen iyi degildik,zira fener tribünleride pek iyi değildi.Derbi atmosferi ve alınan alkolün tribün performasında düşüklüge sebep oluyor.Maç öncesi Orjin'de olanlar tüketilen alkol miktarına bakıp ya da yerlerdeki alkol kutularından,tribünden pek iyi performans bekliyeceklerini sanmıyorum...

Futbolcuların saha içindeki hareketlerine birbirlerine edilen küfürlere pek deginmek istemiyorum,iki tarafdada suç oldugunu düşünüyorum.Ama Volkan'ın Kapalı tribüne yapmış oldugu hareket gerçekten çok ayıp,Acaba Kapalı Üst'de tavan oldugunu düşünüp taraftarın sahaya inemiyecegini mi düşündü?Eğer o tavan çöküp orada bir insan yaşamını yitirseydi bunun sorumlusu kim olacaktı ?Ama gün olur devran döner Volkan efendi,Galatasaray tribünü'de o hareketi unutmaz ...

Varsın alem çeksin gitsin,biz hep seninle !

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Benim sözüm sadece sadece Arda'ya,birazda Sabri'ye
Özellikle Arda sayende diyorum çünkü diger takımın futbolcularının yapmış oldugu hareketler beni asla ilgilendirmiyorum ben kendi futbolcuma bakıyorum.

Dün basına ve bize öyle bir manzeme verdinki teknikdirektörünü,maçın hakemini ve yönetimi kurtardın.

Galatasaray dünkü maçla bu sezonu kapattı peki biz neyi neleri konuşuyoruz,şu şunu yaptı bu bunu yaptı bunlar terbiyesizlik yaptı.

Peki kaybedilen koskoca sezonun hesabını kim verecek,Arda sen fb maçında sahada ne yaptın,tüm ikili mucadelelerde oyunda yoktun heleki çubuklu tosunla ikili mucadeleye hiç girmedin,Lincoln oyuna girince 1 tane pas bile vermedin,yani sahanın en kötüsü idin bunu sende bizlerde biliyoruz.

Maç bitince öyle bir olaylar olduki biz ne bunları,ne Bülent Korkmaz'ın yaptıgı hataları nede hakemin maçın içine edişini konuşamadık senin ve senin gibiler sayesinde.

İşin özü Bülent Korkmaz,maçın hakemi,Aragones ve iki takımın yönetimi bu sezon sınıfta kalmışlardır ama bizler Arda,Sabri,Lugano,Semih ve Volkanı konuşuyoruz peki suçlu bunlarmı bence degil asıl suçlu bu iki takımı bu hale getirenlerdir.

Sabri sende artık bırak bu işleri yani tribüne oynamayı yeter artık,her ikili mucadele sonrasında hakeme el hareketi yapman çok antipatik geliyor millete artık bunun farkına var.

Ümit sen takımın kaptanısın takımdaki diger arkadaşın Lincoln ile yer degiştiriyorsun ama oyundan çıkarken yerine girecek oyuncuyu motive edecegine hadi koçum diyecegine adamın yüzüne bile bakmıyorsun bu mudur Galatasaray kaptanlıgı bu kadar ucuzmu bu işler.

anıl dedi ki...

Maçtan önce sokakta bağıran,Fener'e küfreden ve stada girince bağırmayan profil yüzünden derbilerden ve Avrupa maçlardan nefret ettim.İki takım tribünleri kötüydü.

Saha içinde ise herşey rezaletti.Futbol olarak futbolcular pek öne cıkmadılar,sağolsun maç sonu hareketleri ile gündemde kalmayı başardılar.Bravo Çocuklar

Adsız dedi ki...

Emre Belezoğlu sen para için kendini bile satarsın,Volkan'ın yapmış oldugu hareket tam kendisine yakışacak olan davranışlardır.Birde kasıgım agırıyordu bunu herkez biliyordu açıklaması ise tam bir rezillik.