Pazartesi, Nisan 06, 2009

Haydi Bastır Galatasaray !



Hafta içi milli takımda oynuyan oyuncularımızdan 8 tanesi ,bugunkü karşılaşmada mücadele etti.Genel olarak iyi bir oyun ortaya koydugumuzu düşünüyorum ,fakat seneye takıma bir sol ve sağ bek alınması şart,ya da kendi içimizden çıkarmalıyız.Sabri ve Volkan çok kademe ve pas hatası yapıyor.Bugun eğer sol taraftan gol yemediysek bu Volkan'ın şansıdır.
Bülent Korkmaz'ın Lincoln'ü maça götürmemesi kafalarda soru işaretleri bıraksa dahi,demek ki takım Lincolnsüzde oynuyabiliyor,bunu bugun gördük ve bir karar alındıysa arkasında durulması lazım ve öylede olacagını umuyorum.

Bugün takımın en iyileri Keweell,Baros,Arda,Barış Ve Ayhan'dı.Orta sahamız iyi oldugu zaman kazanamıyacagımız maç olmadıgını düşünüyorum.Mehmet Topal'ın yoklugunda Barış aynı görevi yapıyor ve Topal'a göre daha bir mücadele ediyor.

Son 4 sezondur galip gelemediğimiz ve 10 puan kaybettiğimiz deplasmandan 3 puan ile dönmemiz sevindirici.Ayrıca bu 4 sezonun 2 sinde rekor bir puan ile şampiyon olmuşuz.Önümüzde ezeli rakibimizle fener maçımız var,alırsak şampiyonluk potasına girecegimizi ve şampiyon olacagımızı düşünüyorum ...

Gaziantepspor 0 - Galatasaray 1
Haydi Bastır Galatasaray
En Büyüksün Galatasaray
Yönetim Futbolcu Taraftar
Şampiyonsun Galatasaray

3 yorum:

Özgür Şeker dedi ki...

İN-ŞAL-LAH!

Adsız dedi ki...

zor bir karşılaşma oldu,3 puan alarak iyi bir sonuç elde ettik.

anıl dedi ki...

İnanılmaz önemli 3 puan oldu , pazar gününü daha da anlamlı kıldı. Ümit Karan biraz daha ciddi olsa ilk yarıda maçı koparırdık.

Maçta aklımda kalan Kewell'ın harika pasları , Barış'ın Tabata'yı rahat bırakmaması , Baros'un müthiş topla driblingleri , Volkan Sabri E.Aşık'ın bitmeyen enerjisi oldu sanırım... Ve tabi her zaman sorduğum soru tekrar aklıma geldi ;

Yahu şu Mehmet Güven halen nasıl bu takımda olur ? Nedir yani , çok yeteneklide biz mi göremiyoruz