Cuma, Ağustos 21, 2009

Galatasaray : 5 - Levadia Tallinn : 0



Güzel bir İstanbul akşamında,maç öncesinde Orjin'de dostlarla hasretleşmek güzeldi.Zira bir kaç gün önce tatilden dönme fırsatı bulduk ve solugu hemen Samiyen'de aldık.Sokak'da parçalı formayı giyen çok sayıda taraftar görünce baya sevindim diyebilirim,bu sene stada forma ile gelen taraftarımız oldukça yüksek.Bunda Yönetimin etkisi büyük.Çünkü bu sene maça hangi forma ile çıkacagımızı resmi siteden duyurması,maça gelecek taraftarında aynı formayla gelmesine sebep oluyor.Güzel bir uygulma,sokak parçalı'dan geçilmiyordu ...

Maçın yıldızı şüphesiz Keita'ydı.Böyle kapalı takımlara karşı Keita'nın o boşlukları nasıl yarattıgına hala inanamıyorum gerçekten kumaşı çok kaliteli bir oyuncu.Nazar değmesin,her şey rüya gibi gidiyor.Takımda 6-7 tane futbolcu var ki tek tek herbiri oynadıkları takıma bir sınıf atlattıracak kapasitedeler ve düşününki bu oyuncuların hepsi bizde aynı anda sahada hatta kulübedeler.

Teknik ekip desen 4 üst düzey takıma yetecek bilgi,beceri,karizma var.Haliyle bu özelliklerin hepsi bizim takımda toplanınca sonuç biraz acımasız oluyor ve olmayada devam edecek gibi.Sabri kazması yerine arkadan sağlam bi destek bulabilse Galatasaray o kanattan çok iş yapar. Baros böyle formsuz olmasa skor 7-8 olurdu aslında. Mustafa Sarp müthiş oynuyor, Mehmet Topal'ı hiç aratmıyor en azından. Tekniği ondan daha fazla hatta. Dikine oynayabiliyor, pas yüzdesi iyi, hava toplarında iyi..

Elano ise 20 dakika oynadı ama pek sahada görünmedi.Takıma alışması ve biraz rahatsızlığı vardı,zamanla daha iyi olacaktır. Daha önceki oynadıgımız rakiplere nazaran Tallinn takımı fizik olarak iyi bir ekip,ama Galatasaray'a rakip olacak bir takım degil.

Teşekkürler ASLANLAR !

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Keita sen insanmısın? Adam 90 dakika disiplin içinde Sabri'nin açıklarını kapatan , birebiri zaten ortada , frikikten attığı gol jenerik.

Güzel oynuyoruz,hep böyle çocuklar aferin.