Cumartesi, Ağustos 22, 2009

Palermo-Napoli



Serie A ilk hafta mücadelesinde Napoli,Palermo'nun konu oluyor.Gönül isterki bu Palermo deplasmanı yapalım ama seneye inşallah Napoli'ye gittigimizde bu hayalim gerçek olacak .

Bu mücadele Güneyin iki hırçın çocugunun mücadelesi olarak gösterebiliriz aslında.Oynanacak futbolun güzel ve çekişmeli olacağını biliyoruz.Tribün olarak ise güzel bir atmosfer olur.Bireysel ve takım oyuncuları olarak,iki ekipde bu tarz oyuncuları görmek mümkün.
Napoli takımını baz almak gerekirse,geçen sene takımın başına gelen Danadoni iyi bir hoca.Takimin mevcut kadrosunda gecen sezonlardan saglam yetenekler bu yeni sezonda da hocanin en buyuk artilarindan olacaktir kanaatindeyim.Takıma yeni gelen oyuncular suphesiz takima onemli guc katacaklardir, bu isimlerden Zuniga, Quagliarella, Cigarini gibi yetenekler mevcut eldeki Lavezzi, Hamsik,Cannavaro ile iyi bir ekip goruntusu sunacaklardir diye dusunuyorum. Gecen Sezon kalemizi koruyan De Sanctis'inde Napoli formasi ile olması benim için ayrı bir güzel olay,bizdeyken severdim De Sanctis'i.

Geçen sene Serie A'da Napoli'nin ilk yarı göstermiş oldugu performans güzeldi.Fakat ikinci yarı ile birlikte takımda düşüş oldu ve ligi orta sıralarda bitirdi.Bu sene daha farklı olacağını ve iyi bir kadro kuran Napoli'nin üst sıralarda yer alacağını düşünmekteyim.

Hiç yorum yok: