Pazartesi, Ağustos 10, 2009

Gaziantepspor 2 - Galatasaray 3



İlk başta Galatasaray Armasının oldugu heryerde olan cefakar taraftarımıza 90 dakika boyunca susmak bilmeyen tezeruhatlarıyla destek verdikleri için,teşekkür etmek lazım.Stajım dolayısıyla bu deplasmana gidemedim,anlatılanlara göre baya şey kaçırmışız kısmet diyelim artık.

Sezona Antep deplasmanı galibiyetiyle başlamak güzel.Antep iyi bir takım ve oturmuş kadrosu var geçen seneki kadrolarından 1-2 oyuncu haricinde lige aynı kadro ile devam ediyorlar.Ayrıca Antep'in bu seneki transferi Julio iyi bir futbolcu,attıgı gol ile kalitesinide göstermiş oldu.

Ligin ilk maçları hep zor olmuştur aslında.Buldugumuz iki golden sonra oyunu biraz rölantiye aldık diyebiliriz,bundaki sebep önümüzdeki maç trafigi ve hava sıcaklığı.Ayrıca deyinmeden geçemiyecegim 35 derecelik bir sıcaklıkta,saat 19.30'da maç oynatmak nasıl bir mantıktır ?

Kaptan Arda ise 1 gol, 2 asist ile yine takımın yükünü çeken oyuncularımızın başında geldi.Aydın oyunda pek gözükmedi,ara ara bir kaç pozisyonda kendisini görebildik.Rijkaard'ın kendisine vermiş oldugu şansı iyi değerlendirmeli.Nonda ise çıkışını devam ettiriyor,gidecek mi kalacak mı derken ? sanırım bu iki maçlık performansı ile takımda kalır.

Sabri için söylenecek pek söz yok,çünkü bu tribün artık söylemekten yoruldu :) Dikkat Sabri Sarıoğlu bestesini kendisi bi dinlesin,ondan sonra düzelmezse hiç bir zaman düzelmez .
Bünyamir Gezer'in Arda oyundan çıkacagı anda yaptıgı hareket ise tam bir rezalet.Türkiye Liglerinde böyle birşey ilk defa gördüm.Arda'ya nerden çıkması gerektigini söylemesi,üstüne üslük sarılıp,ardından Sarı Kart Göstermesi nasıl bir mantıktır ? Geç çıkarsa maç sonuna eklersin olur biter...

Maç sonu Rijkaard'ın futbolcuları soyunma odasının kapısında karşılaması ve hepsiyle tek tek tokalaşıp bravo diyerek kutlaması güzeldi.

Tebrikler Aslanlar !

Hiç yorum yok: